balante=gurmande?

by: pinky
e adevarat ca avem mici probleme cu silueta? mici de tot pentru ca din cand in cand ne apuca o lene scurta si o pofta mare de ciocolata? si dup-aia ne apuca o groaza cand ne uitam in oglinda si vedem un pic de burtica si fugim repede la sala? si ca asta se intampla mai des si mai mult decat la alte zodii? hihihi
 

amalia_07

amalia_07

metabolism

10 Dec 2007, 17:04

Indiferent de zodie, cred ca fiecare perosana are metabolismul sau in parte, determinat de modul sau de viata,stres,etc.Astfel este posibil ca o anumita zodie sa fie gurmanda,dar efectele acestei tendinte sa nu fie vizibile la unii dintre nativi.

deea23

deea23

nu sunt de acord intrutotul...

24 Mar 2006, 23:47

eu mananc cam tot vreau si inghetata saptamanal, dar nu mananc nimic niciodata in exces si dupa ora 18. merg la sala. asa nu ma ingras si ma mentin in forma. nu am putut nicioadata sa tin cura, probabil din cauza ca nu suport programul, dar daca vreau sa dau jos 1-2kg ce se pun de sarbatori am propria mea cura: legume, fructe, lactate, apa. ce pot sa iti spun e ca balantele in general sunt foarte exigente cu felul cum arata, de aceea sunt mereu atente la kg, ten si altele... va pup pa

pinky

pinky

:)

17 Mar 2006, 18:09

asa nici eu nu mananc gras, sau carne de porc sau de vita si imi plac legumele etc. dar nu pot sa scap de boala cu dulciurile! si cum exagerez putin, cum trebuie imediat sa fac miscare ca incepe sa se faca burtica :)

raluk

raluk

Nu in cazul meu

14 Mar 2006, 11:21

Eu cel putin in ceea ce priveste dieta sunt chiar echilibrata. Iarna mananc ceva mai mult si se vede asta pe mine, iar vara mereu dau jos imediat cam 7 kg. Tot ceea ce mananc insa este sanatos. Nu prea mananc carne de porc si vita, nu mananc gras. Mananc foarte natural si in principiu mai ales fructe si legume. Iar de dulciuri nici sa nu aud .Singurele lucruri cu zahar pe care le consum sunt caffe frappe, cappuccino si cocktailuri, cin. Si incerc sa ma abtin si de la astea o gramada.