Buna !

by: gabrielagai
Ce credeti despre ghicitul in cafea? Pot fi adevarate minunile acelea care apar pe fundul cestii? A incercat cineva sa-si ghiceasca in cafea ? Daca da ce parere aveti?
 

alinastoian

alinastoian

clarvazatoare

24 Mar 2014, 18:51

eu merg la o clarvazatoare foarte buna.va las si voua numarul:0730//739//634

dorgyi

dorgyi

BUNA

15 Iun 2007, 23:23

DRAGA gabrielagai sa stii ca am o cunostinta care mi-a citit de nenumarate ori in cafea si mi s-a intamplat exact,este o cunostinta de a soacrei,mi-a zis si initialele numelui fostului prieten de acum 10ani,mai mi-a ghicit cineva in bob de porumb,tot o cunostinta si iar a iesit bine.Cred ca este f important sa crezi si tu in puterile celui ce iti ghiceste,nu?

gabita48

gabita48

salut

18 Dec 2006, 09:35

adresa mea de mail : nedugabriela@yahoo.com
ID mess- nedugabriela

gabrielagai

gabrielagai

pt Gabita48

18 Dec 2006, 09:29

Buna ,as vrea sa vorbesc cu tine , poti sa -mi dai adresa ta de mail ? sau ti-o pot da eu pe a mea ! Astept raspunsul tau! Pa

gabrielagai

gabrielagai

Pentru cleomat06

08 Nov 2006, 04:19

Draga mea cred ca ceea ce spune "airam" este foarte adevarat, eu am intrat pe situ-l www.scoaladeastrologie.ro mai sunt si altele sre ex www.tarot.com dar intadevar daca nu esti cat de cat initiata in stiintele oculte poate fi destul de riscant. Eu de asemeni sunt fara experienta , am incercat de cateva ori sa deschid cartile (pe respectivele situ-ri) dar sunt la fel sau poate mai confuza decat la inceput!Eu cred ca pentru a-ti afla viitorul sau raspunsul la o anumita problema este necesar sa sti sa manuiesti cartile , sa ai o oarecare afinitate cu ele ,iar in al doilea rand ceea ce pentru mine este dificil este ca uneori trebuie sa sti semnificatia fiecarei carti in parte dar si cum se inflenteaza intre ele .Si asta mie mi se pare tare greu! Pentru ca trebuiesc privite si in ansamblu si individual! Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun?! Sper sa mai vorbim!

cleomat06

cleomat06

pt gabrielagai

07 Nov 2006, 15:38

buna ..po-ti sa-mi spui unde iti deschizi tu cartile ? daca vrei putem vb pe mes cleomat06@yahoo.com

gabrielagai

gabrielagai

Pentru@nc@

28 Oct 2006, 09:25

Draga mea te rog tare mult poti sa-mi spui si mie spre ex. care carte semnifica despartire, sau mutare de domiciliu? Eu sunt mamentan intr-o situatie "cam confuza" desi nu am un set de tarot ,uneori intru pe anumite site-uri unde pot sa-mi deschid cartile , din pacate nu prea reusesc sa inteleg mesajul pe care mi-l transmit cartile ! Astept raspunsul tau!

Nu.Nu.Nu

27 Oct 2006, 12:52

In urma cu 7 ani,o vecina care ghicea in cafea...mi'a zis unele chestii,care s'au implinit abia acum.Nu au legatura cu iubirea,ci cu viata mea in general.
Eu mi'am ghicit anul trecut in carti...in legatura cu relatia pe care am avut'o si care trebuia sa se finalizeze cu o casatorie.Casatoria nu s'a infaptuit si cand mi'am ghicit am vazut asta.Mi'a iesit o mutare de domiciliu,o calatorie indepartata si un alt barbat,brunet...altul decat aveam eu atunci.Toate astea s'au implinit..cu toate ca eu mi'am ghicit in joaca.

gabrielagai

gabrielagai

Pentru@nc@

27 Oct 2006, 05:15

Adica cu 7 ani in urma ti-s-a spus ca te vei desparti? Si totusi relatia a mai continuat timp de 7 ani ?! Spune-mi cand ti-ai dat singura in tarot ,ce anume carte ti-a iesit ,adica cu privire la despartire?

Eu cred

25 Oct 2006, 16:32

Mie mi s'a ghicit si in cafea si in carti..si asa ..privindu'ma persoana respectova.Pana acum mi s'a implinit tot.Mi s'a ghicit acum 7 ani si s'a implinit abia acum.
Intr'o perioada,aveam si eu carti de tarot..si mi'am ghicit singura..mai mult in joaca.Imi iesea ceva,ce parea imposibil...si n'am dat mare importanta,dar pana la urma s'a intamplat..si anume...m'am despartit de fostul ...sunt cu actualul prieten si sunt in Spania...nu am crezut atunci ...n'am luat in serios ce imi iesise mie in carti.

gabita48

gabita48

eu cred

28 Sep 2006, 08:01

de doua ori mi s-a intamplat in viatza sa mi se ghiceasca in carti de catre o dna.medium..si nu numai in carti...era medium , deci imi vorbea in transa..a spus atunci niste lucruri care s-au intamplat intr-adevar, dar peste 5-6 ani..si asa a fost..atunci n-am crezut pe moment...asta m-a facut sa cred, dar numai in specialisti..nu in pseudo-ghicitoare...

gabrielagai

gabrielagai

Wow!

28 Sep 2006, 05:26

sti sa ghiccesti tu singura in cafea? dar multe persoane spun ca nu-ti poti ghici singura! cel mai bine fiind sa ghicesti pt alte pers. asa este? voi credeti ca in general stiintele oculte si credinta nu sunt "compatibile"? Eu cred ca pe undeva au o legatura f stransa.

magdista

magdista

neah

28 Sep 2006, 00:50

eu stiu sa ghiceesc in cafea, dar nu mi-a iesit nimic niciodata. in carti chiar mi s-a itnamplat ce mi s-a ghicit, dar lasa mult loc la interpretari asa ca nu mi se pare relevant

mystera06

mystera06

da:)

27 Sep 2006, 18:06

da..eu am incercat...si mi-a iesit tot...kiar tot...dak crezi cu adevarat...dar mai bine,..desi is pasionata de lukrurile astea..am si credintza si incerc s reuntz la ele..:)