Care sunt parerile voastre despre barbatii Balanta?

by: rizom
indiferent pe ce plan
 

paranoia

paranoia

Subscriu

17 Nov 2007, 06:56

Subscriu posturilor Ralucai...

raluk

raluk

Mitomani

14 Iun 2006, 11:17

Mi-am dat seama de un alt lucru care nu imi place la barbatii Balanta. Mai au doua manii: mania contrazicerii (simt nevoia sa se contrazica si dupa sa argumenteze pana in panzele albe ca sa demonstreze ca au dreptate) si mania exagerarii (sau a minciunii oarecum, le place sa exagereze povestirile si sa povesteasca lucruri neadevarate).

pinky

pinky

:)

12 Iun 2006, 13:03

eu in general am o mare atractie pt ei, am mai spus asta, tot balanta fiind... mi se par pasionali, romantici, le cam fug ochii in stanga si-n dreapta dar sunt destul de fideli, diplomati, nostimi, sarmanti, in general am o parere buna despre ei... ca defecte, sunt cam egoisti si nu prea lasa de la ei, nu sunt ca noi, fetele balanta... oricum, mai multe de bine decat de rau :)

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

pasionali

12 Iun 2006, 11:24

Daca dau peste cineva mai dominator asa, sunt capabili sa faca orice, mai ales daca ii incingi putin in prealabit. Vor musai sa isi impresioneze partenera, asa ca daca esti capabila sa ii conduci vor iesi scantei si vei spune ca in viata ta nu ai mai fost atat de alintata. Secretul este sa pari foarte pretentioasa: cere mult de la ei si ti se va da.

raluk

raluk

Cam egoisti in general

12 Iun 2006, 09:45

Mi se par destul de egoisti si un pic hedonisti. Pur si simplu nu se pot abtine cand vad ceva frumos, de unde si o oarecare lipsa de fidelitate. Culti, inteligenti in general, ai in mod clar ce discuta cu ei... Foarte tandri si romantici in relatii. Eu fiind tot Balanta, nu am mari veleitati cu ei.