cine ma poate ajuta si pe mine?

by: camelush
am avut un vis mai ciudatel si as vrea sa ma ajutati si pe mine...l-am visat pe logodnicul meu si avea foarte mult par pe spate,si era foarte negru...eram amandoi la mare,iar cand am intrat in apa,apa era atat de adanca incatabia puteam sa tin capul la suprafata,aveam impresia ca ma inecam,parca eram intr-o groapa.la un momendat am ajuns la un fel de banc unde apa era atat de mica incat abia imi ajungea la glezne.aici logondicul meu alerge,era foarte vesel,dar ii iesea in evidenta parul de pe spate.(specific ca in realitate nu are par pe spate,are doar cateva firisoare care abia se vad si acelea sunt pe umeri).
Mi-ar putea spune cineva cam ce inseamna?
 

japonialove

japonialove

poate ai prea multe griji pe cap

15 Feb 2012, 16:04

eu zic sa nu te mai sperii asa usor:)

camelush

camelush

Ceva tot este adevarat...

30 Mai 2009, 23:12

dupa ce am avut acest vis am avut o mare problema cu logodnicul meu,daca ii mai pot spune asa si cu mama acestuia...sincer, desi voi sunteti sceptici,eu chiar cred ca unele vise au mesajul lor

ihatepink

ihatepink

:)

27 Mai 2009, 13:43

poate insemna ca vei trece printr-o perioada mai dificila in relatie dar daca zici ca erai cu capul la suprafata inseamna ca vei trece peste tot insa...tot vei ramane cu o urma de dispret..uite parul de pe spate.

Alexandras are dreptate parul inseamna dispret.

alexandras

alexandras

:)

27 Mai 2009, 13:40

Nu cred ca e cazul sa te sperii...

apa limpede inseamna sentimente reale si sendibiliate. daca e adanca poate insemna un fel de sufocare, dar nu neaparat. Acum gandeste te ce inseamna pentru tine fiecare lucru pe care l-ai visat si apoi le vei putea da un sens.

Cat despre par din cate stiu eu inseamna dispretuire. Daca e pe altcineva il vei dispretui daca e pe tine vei fi dispretuit.

Da pot fi si fricile tale...de exmplu ti-e frica sau te-ai gandit ca iubitului tau i-ar putea creste mult par pe trup si nu ti-ar placea asta..