Credeti in astrologie?

by: raluk
Sau e mai mult de amuzament asa? Eu spre exemplu cred in generalitatile astrologice, dar nu cred prea mult in compatibilitati si nici in horoscopul zilnic, saptamanal, lunar. etc
 

pinky

pinky

:)

13 Mar 2006, 19:12

in generalitati cred si eu, compatibilitatile mie nu prea mi se potrivesc, aici pe site am gasit ceva mai aproape de realitate dar in rest nu prea mi se potrivesc. horoscopul zilnic ma distreaza foarte tare pt ca nu mi s-a potrivit nici macar o singura data :) iar urania, am ascultat si eu de 2 ori, mie mi se pare ca vorbeste la alte zodii 100 de ani si pt balanta are numai 10 cuvinte si alea numai de rau...

dan

dan

Nu cred ca e autosugestie

08 Ian 2006, 11:13

Asa cum luna influenteaza oceanele si marile, provocand mareele, este firesc sa influenteze planetele personalitatea noastra. De ce nu? Nu cred sa se poata ghici totul in stele, dar daca nu ar fi adevarat, de unde toate coincidentele?! Si de ce atunci cand citim ce scrie despre zodia noastra intr-o carte de astrologie, dam din cap mereu in semn de aprobabare si ingaimam ca "uite asa sunt si eu"?!

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Coincidentele

05 Ian 2006, 11:16

Pe mine coincidentele sunt cele care ma fac sa cred in astrologie. Nu mi se pare sincer ca astrologia ar avea vreo explicatie stiintifica sau ceva de genul asta, dar sunt convinsa ca este ceva adevarat in ea. Nu de alta dar spre exemplu mi se intampla sa vad caracteristici foarte asemanatoare intre persoanele din aceeasi zodie. Oare sa fie vorba despre o autosugestie?

shane_54

shane_54

Crezi in mos craciun?

29 Dec 2005, 10:10

uneori da uneori nu!acesta ar fi raspunsul pentru intrebarea ta!cred atunci cand am nevoie urgenta de ceva care sa ma duca spre ceva ce imi doresc dar nu destul de mult!cat despre cititul horoscopului am pe cineva la birou care e disperata dupa cititul horoscopului zilnic !:))

katy

katy

da :D

27 Dec 2005, 17:30

Mi se pare astrologia un lucru f interesant de descoperit :D... eu personal cam cred :)) si uneori chiar iau f in serios ceea ce mi prevestesc astrele, nu stiu cat de bine sau rau e :D. Cel mai bun horoscop cred ca e ala d p B1 cu Urania... se potriveste de minune uneori :), coincidentza sau nu :)) p mine ma fascineaza:D, inca incerc sa descopar tainele astrologiei !