Credeti in tarot?

by: lilly_buterfly
si daca da, puteti sa-mi dati un exemplu viabil pentru care ati ajuns sa credeti in tarot?
 

miha2014

miha2014

Ghicit, clarviziune

08 Feb 2014, 19:59

Buna seara! Si eu ma duc de ani de zile la o tipa care ghiceste in carti, tarot...si are clarviziune. Mai mult, ma ajuta si cu tratamente energetice, de curatare etc....am fost cam sceptica la inceput, dar e buna!!!
Daca aveti nevoie, o cheama Catalina Parvu si are tel:0766.758.711 Bafta, sper sa fiti multumiti :)

mira00

mira00

De ce cred in tarot ( carti de joc, alte oracole)

28 Ian 2014, 21:54

Am cateva reguli referitoare la orice metoda de aflare a viitorului:
1. Reprezinta un "snap-shot" al viitorului, o simpla imagine a viitorului la un anumit moment
2. Destinul este in mainile tale:Previziunile pot fi schimbate prin actiuni noi. Eg; daca ai o intrebare de reusita a unui examen dar tu nu inveti pentru este ceea ce "ti-i s-a prezis", chiar crezi ca vei trece acel examen?!)

Concluzia : viitorul se poate altera si este in puterea ta in mare masura.

De ce cred in tarot ( carti de joc, alte oracole) pentru ca il folosesc ca instrument de cunoastere care m-a ajuta sa imi clarific gandurile, poate sa actionez intr-un anumit fel.

Este 100% corect? Nimic nu este 100% corect dar as spune in proportie de 80%+.

Recomandari?
Nu as recomanda variante online pentru ca contrazice primei reguli : aceea ca solicitantul si cel care interprezeaza se GANDESC la intrebarea solicitantului. Deci nu exista energie transmisa cartilor. Pus nu stiu cum "se amesteca " cartile.

Din experienta?
Nu imi place sa fac reclama cuiva dar am avut o experienta placuta cu Catalina Verinceanu, dar ramane sa te hotarasti singura. O gasesti pe net/google daca vrei detalii de contact.

violeta1980

violeta1980

buna

17 Iul 2013, 21:54

da...eu cred.am fost la o doamna care mi a spus foarte multe lucruri...culmea este ca s au implinit atunci cand mi a spus ea, in plus este o doamna foarte calma si placuta...si ce mi a mai placut este faptul ca am fost o singura data la ea,eu nefiind din bucuresti si mi a dat numarul ei de telefon ca atunci cand vreau sa o intreb ceva sa pot sa o contactez,si am contactat o din nou...cand am avut probleme cu serviciul si a fost exact cum mi a spus ea... oricum daca vreti eu va las nr ei de telefon .

luciantrocan

luciantrocan

eu va spun sincer ca nu credeam dar viata m-a impi

29 Iun 2013, 21:32

ns si m-am dus la doamna caeasta care mi-a spus amanunt cu amanunt,si nu numai din trecut si din prezent si viitor.am reusit sa trec peste probleme cu ajutorul dansei.eu v-o recomand.sunati

wonderland

wonderland

mi-a fost teama

29 Mai 2012, 15:39

sa las pe cineva sa-mi dea in carti sau sa-mi ghiceasca anumite lucruri, dar nu stiu ce sa spun, daca chiar poate fi adevarat sau nu...