despre eclipsa de soare

by: roastrolog
Definitie eclipsa: Disparitia totala sau partiala a imaginii unui astru, din cauza intrarii lui in umbra altui corp ceresc.Anul acesta vor avea loc sase eclipse, lucru neobişnuit, tinand cont ca se inregistreaza, de regulă, patru eclipse pe an.Primele două eclipse s-au produs pe 26 ianuarie ( gradul 6 Varsator), odata cu intrarea lui Jupiter în semnul Varsatorului, şi pe 9 Februarie ( la gradul 20 Leu), la a doua opoziţie a lui Saturn cu Uranus. Următoarea eclipsa a avut loc pe 7 Iulie( 15 grade Capricorn) şi asteptam cu nerăbdare Eclipsa de Soare totala ( gradul 29 Rac), care va fi vizibila din China. A treia eclipsa a acestei veri. Se va produce in emisfera nordica, pe data de 6 August (gradul 13 Varsator). Ultima eclipsa va avea loc chiar in decembrie, de Anul Nou, (10 grade Rac). intregul articol il puteti citi in blogul meu: www.roastrolog.blogspot.com
deoarece aici nu pot posta decat 1200 caractere.
 

roastrolog

roastrolog

super intrebarea, multumesc!

23 Iul 2009, 20:07

mersi pt intrebare, si voi vorbi la modul general. insa mi-aidat o idee grozava sa scriu un articol in web despre eclipse si consecintele lor.
- eclipsele de luna sunt mai dificile, pt ca pot declansa la fiecare dintre noi un comportament eratic, anormal, neasteptat.ele influenteaza in special femeile si familiile (luna reprezinta imaginea mamei si a familiei)
- eclipsele de soare se adreeaza mai mult partii masculine si in special planului socio-politic, cu efecte asupra maselor mari de oameni, insa redresarea mental-fizica dureaza mai mult decat in cazul eclipselor de luna.
de ce e special faptul ca sunt 6 eclipse? o eclipsa semnifica incheierea unui ciclu si reinceperea altuia nou.depinde daca eclipsa ne prinde pregatiti sa acceptam schimbarea, daca suntem dispusi sa lasam in urma trecutul sau nu. readaptarea mentala si fizica dureaza de la cateva saptamani pana la cateva luni dupa o eclipsa! prin urmare daca sunt 4 eclipse ne redresam mai repede. insa daca sunt 6, iti poti imagina, cat stress este pe noi.e ca si cum scapi de una si dai de alta!