doar vise

by: anutza21
chiar daca se duc odata ce ma trezesc la realitate de multe ori visele isi lasa amprenta serios. adica am avut multe vise care s-au adeverit la cateva zile si nu-mi venea sa cred. sau vise atat de clare si carora nu le-am inteles mesajul. de cand ma cunosc cu prietena mea vietile noastre sunt aproape identice...si ce ma mira ca mai nou si visele. amandoua in vis am avut parte de mesaje. in visul meu mesajul a fost tranmis chiar de mine si suna cam asa: "nu conteaza in cine crezi, conteaza ce crezi" (era vorba de dumnezeu) si chiar visasem ca ma rog dar intr-un mod foarte ciudat iar prietena mea la cateva zile a visat papuci iar pe eticheta cu pretul scria :"da sens vietii tale ..dar nu te agata de nimucuri". oricum este vorba si de subconstient, mesajele sunt foarte clare, dar totusi eu le pun sub semnul intrebarii...pentru ca mesajele sunt legate de visul in sine.care este interpretarea corecta a viselor?
 

julya_ionescu

julya_ionescu

Caracter premonitoriu

28 Ian 2008, 16:14

Se spune ca visele au un caracter premonitoriu, astfel poti prevedea in vis ceea ce vei pati in realitate si poti lua anumite decizii anticipate.

andreea_patrascu

andreea_patrascu

Visele sunt precum o oglinda

24 Ian 2008, 15:54

Eu stiu ca visele prezinta exact ceea ce nu se va intampla in realitate. Adica dupa ce ai un vis, in realitate se va intampla opusul la ceea ce ai visat.

melania_antony

melania_antony

Si mie mi se intampla

23 Ian 2008, 16:15

Si mie mi se intampla des, ca visele sa se transforme in realitate. Nu stiu exact cum sa interpretez lucrul asta, nu inteleg pe deplin fenomenul, dar cele mai arzataore vise raman doar vise :(.

amalia_07

amalia_07

vise - dorinte ascunse neconstientizate

22 Ian 2008, 17:40

Si mie mi s-a intamplat sa visez ceva si apoi la o perdioada scurta de timp, acel lucru sa se intample. In vise, ne apar cele mai ascunse dorinte din subconstientul nostru, asupra carora ne concentram si reusim sa le indeplinim in realitate fara a le constientiza.