Absenta in familie

by: moderator
Vi s-a intamplat sa simtiti absenta partenerului desi fizic e prezent?

Aveti impresia uneori ca nu se implica atat de mult in relatie pe cat v-ati dori?

Ce e de facut intr-o asemenea situatie?
 

swingers_alternative

swingers_alternative

Alternativa Swinging -Solutie pentru cupluri

22 Nov 2009, 16:44

Totul despre stilul de viata swinging. Profile 100% validate webcam. Aici iti poti da intalniri si poti participa la petreceri private sau in cluburi.
Inregistreaza-te acum pentru a deveni membru FULL chiar din prima zi a lansarii. Vei beneficia GRATUIT timp de 3 luni de toate avantajele unui membru FULL. www.swingersalternative.com

eva31

eva31

Poate e doar obosit

11 Nov 2009, 02:13

Parerea mea e ca, daca va iubiti, sa-l intelegi si pe el. Poate e stressat, obosit, poate are probleme pe care nu ti le spune tie. Mie mi-ar fi de ajuns sa stiu ca ma iubeste. Arata-i ca il sustii, ca esti alaturi de el si ca il intelegi. Daca poti sa-l ajuti cu ceva, ajuta-l. Dar aceasta "absenta" in contextul in care el nu te inseala si cand va iubiti, nu trebuie sa te ingrijoreze. Tu iubeste-l mult si vei vedea ca va ajunge sa aiba incredere in tine si sa-ti povesteasca ce are pe suflet.

mericic

mericic

Sunt de acord

23 Apr 2009, 11:21

De multe ori, eu sunt cea distanta, care nu are chef de nimic, mai ales de vorba.

daca in cadrul unui cuplu sunt resimtite negativ momentele de tacere, atunci cred ca este o problema. linistea si intimitatea partenerului trebui respectaa si mai ales inteleasa. nimeni nu poae sta in priza 24/24!

nymphetamines

nymphetamines

oamenii au expectante diferite

27 Mar 2009, 12:28

eu pot sa ofer sau sa cred ca ofer mai mult decat partenerul, si el poate crede ca face mai multe pentru relatie decat mine.
oricum, e lucru stiut ca in general noi femeile ne implicam mai mult in relatii, le analizam mai mult, le discutam mai mult. barbatii sunt mai "go with the flow"

gaspy

gaspy

chiar da

20 Mar 2009, 14:46

dar uneori ma gandesc ca asta e pur si simplu natura barbatilor, si incerc sa ma calmez, sa nu o iau personal..