Ai participa la un curs care sa te invete sa ai relatii fericite?

by: lgabriela
Multe dintre noi suferim din dragoste, sau ne chinuim in relatii care ne consuma toata energia. Suntem marcate de relatii vechi dar inca necicatrizate. Ne trezim ca repetam si cu iubitul acelasi model din copilarie cand ne doream zadarnic atentia parintilor. Noi provocari apar tot timpul... Cum ar fi daca cineva ne-ar invata cum sa avem relatii fericite? Sa ne vindecam sufleteste si sa stim cum sa ne construim o relatie de succes?
 

emma_nicole

emma_nicole

lenjeria sexy ....

07 Feb 2010, 23:58

www.tierra.ro - lenjerie sexy cu livrare in 24 de ore.

swingers_alternative

swingers_alternative

Alternativa Swinging -Solutie pentru cupluri

22 Nov 2009, 16:48

Totul despre stilul de viata swinging. Profile 100% validate webcam. Aici iti poti da intalniri si poti participa la petreceri private sau in cluburi.
Inregistreaza-te acum pentru a deveni membru FULL chiar din prima zi a lansarii. Vei beneficia GRATUIT timp de 3 luni de toate avantajele unui membru FULL. www.swingersalternative.com

eva31

eva31

Eu nu cred in psihologi si "sfaturile" lor

11 Nov 2009, 02:09

Nimeni nu te va invata sa fii fericit. Iar relatiile din trecut le vindeci doar cu iubire alaturi de o alta persoana total diferita fata de fostii tai iubiti. Dar si tu trebuie sa deschizi ochii mai bine si sa-l cunosti foarte bine inainte de a face un pas major in relatia voastra. Cam toti barbatii sunt la fel, creati dupa acelasi calapod. Dar poate ca exista si exceptii. Depinde de tine sa descoperi aceste exceptii. Nimeni nu te poate invata sa ai o relatie fericita, pentru ca fiecare om e diferit si fiecare poveste e deosebita de celelalte. Ai incredere in tine si deschide ochii. Acele greseli din trecut se vor repeta doar daca vei face aceeasi alegere in materie de barbati. In rest, iubiti-va mult si totul va trece de la sine!

nymphetamines

nymphetamines

si tu crezi ca stii tot ce trebuie?

23 Apr 2009, 13:22

crez ca intelegi femeile? crezi ca te intelegi pe tine? psihologia aia nu a fost inventata degeaba, si nu se stufdiaza atatia ani ca medicina, degeaba.
uite astia care nu cred ca au nevoie sa-i invete nimeni nimic, care cred ca le stiu pe toate, de fapt nu stiu nimic.

...

16 Apr 2009, 16:09

"Coneva" ala sa-si tina parerile pentru el.
Nimeni nu-ti poate impartasii tainele unei relatii fericite, pentru ca nimeni nu le stie. Cei ce au supravietuit decenii impreuna au reusit pentru ca de-a lungul timpului au invatat sa-si tina gura cand ce urmau sa spuna era o prostie, au invatat sa se asculte unul pe celalalt si sa fie legati la bine si la rau in egala masura, si nu in ultimul rand s-au descoperit in totalitate in pat si au invatat sa-si acorde placere reciproca, fara inhibitii.
De ce o buna parte din cuplurile proaspete ajung la despartire? Naiba sa-i pieptene, fie isi dau seama ca au facut o alegere gresita, fie "descopera parti" ale lor pe care nu le cunosteau inainte si care sunt complet incompatibile cu ce au in prezent...
Vrei un exemplu? Intreaba-ma peste 30 de ani cum de inca sunt impreuna cu femeia cu care sunt acum (daca mai sun, accidente se intampla in fiecare zi).

egodog

egodog

coneva poate sa ne invete

16 Apr 2009, 15:03

dar trebuie sa mai si vrem sa invatam. euuna am terminat psihologia si mi-am dorit foarte mult sa cunosc omul in general. mi-am concentrat o atentie deosebita asupra copiilor, si asupra relatiilor barbat-femeie. cred ca am invatat foarte mult si incerc pe cat posibil sa le impartasesc si celor din jur cate ceva din ce am retinut eu. dar daca ei nu vor? sa-ti da exemplul prietenei mele: "stiu ca ai dreptate, ca ceea ce spui tu e foarte corect, dar eu asa sunt - geloasa, isterica si posesiva, si nu am de gand sa ma schimb". mda, cu ea nu prea reusesc.. incerc totusi cu parintii mei - sa-i fac sa se inteleaga unul pe celalalt, si sa nu mai fie in razboi constant din orice fleac. cu ei s-ar spune ca fac cat de cat progrese :P