Ajutor!

by: servilama
Vreau sa va impartasesc problema mea...Am o relatie de 3 ani si de 1 an aproximativm nu ne mai intelegem...ne certam din orice,chiar orice.Spre exemplu,pe el il deranjeaza foarte mult ce spun altii de mine...pietenii lui,cunoscutii,colegi si asa mai departe,eu sunt o fire mai rebela,mai nebuna si nu pot fii fata serioasa care sa vb doar atunci cand e intrebata,daca fac o gluma sau cva de genul el se revolta ca am comportament de taranca ba k vb aiurea si se face de ras...si tot asa,si ma jigneste foarte des...se poarta rece cu mine....ma face sa plang si sa ma consum si dupa ma ia cu "lugu lugu"vorba aia...si imediat imi trece.La fiecare certa imi spune k relatia nu mai merge de la un timp,ca nu ne mai intelegem...k el nu are pe nimeni dar nu mai poate continua k am comportament de taranca.Si sustine k ma iubeste.S-a saturat de discutii inutile si k numai prostii fac.Imi zice k eu ma contrazic mereu si niciodata nu recunosc knd gresesc.DAr el este devina si f dificil,vrea sa fie perfect si sa aiba cea mai buna imagine dar de fapt el si-o pateaza...pt k el incepe certurile in public,si tot in public ma jigneste si at incepe certa!Si eu rabufnesc,si asa nu ne mai intelegem.Ce sa fac?
 

eva31

eva31

Going down in a blaze of glory

30 Mar 2011, 02:11

Ori e bolnav psihic ori isi bate joc de tine. Cel mai sigur e prima varianta. In orice caz, ar trebui sa te gandesti la tine, sa te respecti ca femeie suficient de mult incat sa spui stop acestei relatii care te face nefericita.

tashulina

tashulina

Scuza

05 Iul 2010, 08:26

ca "el incepe cearta, eu doar o continui" nu va fi niciodata de ajuns daca vrei sa creezi o impresia placuta celor din jur. Incearca sa iti revizuiesti putin propriul comportament.

Ps: pe de alta parte nu este exclus ca el sa te provoace, stiind ca reactionezi urat, ca sa gaseasca motiv sa va despartiti.

draga mea

05 Iul 2010, 01:13

daca atatea persoane iti spun ca nu e in regula comportamentul tau, poate ar trebui sa faci ceva si sa ti-l schimbi. tu ce spui? vb aia cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci, nu? ce imp are cine incepe discutiile in public,trebuie sa inveti sa te abtii si sa nu ii raspunzi, ii spui doar "discutam noi mai tarziu problema ", schimbi frumos vorba, si il iei frumos de urechi cand sunteti singuri. Chestia asta o sa iti ajute indiferent de baiatul cu care esti, in public nu te certi si gata! Ia incearca data viitoare sa te abtii, sa ne spui daca el a apreciat sau nu. bafta!

ynna000

ynna000

ce situatie aiurea

03 Iul 2010, 20:45

parerea mea este ca, el tine mai mult la imagine si la parerea celorlalti decat la tine; sau cel putin asa lasa impresia. Eu propun o discutie serioasa sa afli ce il intereseaza mai mult, nu meriti jigniri asa ca lupta pentru tine!