Am nevoie de o pauza...

by: soulraven
Ce parere aveti despre momentul asta in relatie?
A o relatie cu o fata pe care o iubesc mau mult decat orice altceva pe lume, suntem impreuna de aporximativ 3 ani si vre-o 2 luni, iar de cateva saptamani discutam sa ne logodim, iar de cateva luni imi tot caut de munca in Craiova, eu fiind din Campulung Muscel, pentru a ne muta impreuna si a ne face o familie.
De cateva zile a fost rece si distanta cu mine, iar aseara mi-a spus ca are nevoie de o pauza in relatie si ca totul va fii bine.
Voi ce parere aveti?S-a terminat totul?

aaaa,
mama ei nu mai este deacord cu mine, pe motiv ca sunt un amarat care nu are servicii, si parca nu conteaza ca se fac aproape 11 luni decat timp caut servicii
 

eva31

eva31

Nu neaparat

11 Nov 2009, 01:26

Ma, uite care e problema: pentru o fata, o pauza e doar o pauza, pentru ca asa suntem noi: fragile, complexe, neintelese, exagerate. Dar si voi aveti "piticii" vostri, uneori mult mai multi decat ai nostri. Poate i-ai mai spus si altceva care a deranjat-o, pentru ca o fata, atunci cand iubeste, nu prea tine cont de serviciul pe care il ai sau nu. Bine, asta era pe vremea mea, eu nu stiu cati ani are iubita ta. In ziua de azi, doar banii conteaza pentru barbati ca si pentru femei. Nu spun ca obtinerea unui serviciu nu este important, dimpotriva, este chiar foarte important, dar in cazul tau e bine sa discuti cu ea si sa vezi care e adevarata problema. Succes si mult calm!

tashulina

tashulina

Daca

10 Nov 2009, 11:37

va tine cont de aprobarile sau dezaprobarile familiei ei mai mult decat de ceea ce simte pentru tine, atunci acest lucru ar trebui sa iti raspunda si tie la "intrebari".

Iar de regula fraza "am nevoie de o pauza" inseamna , mai delicat, ca s-a cam terminat.