Am nevoie de parerile voastre

by: skylife
Buna fetelor

Am 27 de ani si pana acum 2 saptamani am avut o relatie care a durat cam 4 ani. Ne-am despartit in conditii amiabile, amandoi dandu-ne seama ca nu are sens sa mai continuam relatia.

Dar acum 2 zile am aflat ca sunt insarcinta. Sunt absolut hotarata sa pastrez copilul(nu am probleme financiare, imi permit sa cresc un copil singura), dar nu stiu ce sa fac in privinta tatalui. Sa incerc o impacare? Sa ii zic de copil sau nu? Oare relatia s-ar schimba?

Chiar vreau sa aud si alte pareri pentru ca nu am la cine apela, cu familia nu ma inteleg...

I.
 

ankulina

ankulina

Simpla mea parere

08 Iun 2006, 11:09

Simpla mea parere e ca trebuie sa ii zici. Il inviti la o discutie amiabila (aveti marele avantaj ca v-ati despartit amiabil ) si ii spui simplu problema. Un mic sfat : incearca sa te debarasezi putin ( macar pe parcursul discutiei ) de puternicile implicatii emotionale ale unei asemenea stari si vesti pentru a putea amandoi sa luati cea mai buna decizie pentru toti 3, o decizie bine gandita care sa fie valabila si dupa ce euforia celor 9 luni de sarcina va trece si veti intampina noptile nedormite, grijile pentru viata micutului si ulterior toate gijile derivate din cresterea si educarea unui copil.Felicitari ! sa fie intr-un ceas bun ! Succes !

erika

erika

Trebuie sa-i zici

15 Apr 2006, 23:03

doar e si copilul lui, nu l-ai facut singura! N-ar fi corect din partea ta sa nu-i spui si lui. Trebuie sa aleaga el daca vrea sa fie tata sau nu, dar cred ca niciun barbat normal nu si-ar abandona copilul, indiferent de relatia pe care o are cu mama. Si nu-i neaparat sa va impacati, lasa-l sa-si faca datoria de tata si atat. Probabil ca aparitia unui copil n-o sa rezolve problemele dintre voi, in cel mai bun caz o sa le estompeze pentru un timp. Dar copilul are nevoie de tata. Mai ales ca v-ati despartit in conditii amiabile, cred ca o sa puteti fi parinti fara a fi si iubiti...