am nevoie de un sfat

by: danao22
mi-e greu sa vb despre asta.suntem impreuna de un an de zile.totul era bine, dar nu m-am implicat la timp si acum totul s-a schimbat.acum mi-am dat seama tot ce am gresit, dar mi-e teama k nu va mai conta.mi-a zis k nu mai simte aceeasi pasiune ca la inceput si k inainte ma dorea foarte mult.acum insa dupa ce l-am refuzat de mai multe ori pt. k nu era pregatita zice k nu ma mai doreste.stiu k am dat prea putine detalii dar am nevoie de un sfat.cum il fac sa fie cum era inainte.acum apreciez ce aveam atunci, dar se pare k e cam tarziu.de ce ne dam seama mereu cand e prea tarziu...stiu cum sa fiu acum cu el dar cred k nu ar mai avea nici un efect.e prima data cand scriu pe un forum, dar e ultima mea alternativa.astept un sfat...
 

hiroelle01

hiroelle01

Ciao!

25 Sep 2006, 19:47

Ce inseamna pt tine "nu eram pregatita"??!!

erika

erika

dap

09 Aug 2006, 20:19

chiar ai facut bine ca l-ai refuzat. Nu lasa pe nimeni sa te preseze, lucrurile astea vin de la sine. O faci cand simti tu ca esti pregatita, nu la comanda. Noi putem sa ne dam cu parerea mult si bine, ca el e asa sau e altfel, dar numai tu il cunosti. Explica-i cum e treaba cu "nu sunt pregatita". Sa inteleg ca pentru tine ar fi fost prima data? Explica-i cat de important e momentul respectiv pentru tine. Trebuie sa te inteleaga.
Cat despre cele doua fete...hmm..cine stie ce intentii aveau ele. Sau poate pur si simplu ele ar fi reactionat altfel in locul tau. Lucrurile astea difera foarte mult de la persoana la persoana, depinde de mediul in care ai trait, de educatia pe care ai primit-o. Si apoi stii cum se zice: pentru a ajunge la inima unui barbat trebuie sa treci mai intai prin patul lui, pe cand cu femeile e exact invers, inati iubirea si apoi sexul. Spune-i si lui toate astea. Fii sincera cu el, nu se poate sa nu inteleaga. Probabil i-ai ranit putin orgoliul de macho refuzandu-l, e ceva normal, dar o sa-i treaca. Nu cred ca acum nu te mai doreste, face si el pe interesantul, un fel de "na, ca acu' nu mai vreau eu"

danao22

danao22

continuare

08 Aug 2006, 13:22

crede k nu e destul de bun si ca d-aia l-am refuzat.si un baiat nu poate intlege replica asta:"nu sunt pregatita"

danao22

danao22

nu e genul ala de baiat

08 Aug 2006, 13:20

pe el l-a afectat raspunsul meu pt k a fost influentat de niste sfaturi.doua fete i-au zis k dak eu il iubesc o sa ma culc cu el si nu o sa mai astept.si mi-a mai zis k nu stiu cum e sa fiu refuzata de persoana iubita si k dak nu l-am dorit atunci inseamna k nu am simtit ce a simtit el.in fine e greu sa dai un sfat cand nu stii toate datele problemei,dar mersi mult pt sfat

pisi

pisi

Dana, el este un egoist

08 Aug 2006, 11:19

In mod normal cand un barbat are sentimente pt o femeie,asteapta pana aceasta ii spune ca este pregatita sa faca dragoste sau sex cu el.
Daca el nu tine cont de dorinta ta de a astepta inseamna ca nu urmareste decat sa-si satisfaca propriile placeri, deci, in cazul asta, te poti bucura ca nu te mai baga in seama, ai scapat de un egoist la usa ta sau in patul tau !
Traieste-ti viata, vei intalni mai mult ca sigur,mai devreme sau mai tarziu,jumatatea ta !
Capul sus!

bia

bia

sfat

07 Aug 2006, 21:56

eu zic ca ai facut foarte bine ca l-ai refuzat daca nu erai pregatita. ai putea sa il lasi un timp sa iti simta lipsa.