Barbatii in relatii pe interes

by: monita
Nu doar femeile se complac in astfel de relatii, ci si barbatii. Pentru cine credeti ca este "mai injositoare" aceast tip de relatie? Eu cred ca pentru un barbat, el trebuie sa aiba tarie, orgoliu si sa ofere sentimentul de siguranta din toate punctele de vedere. Voi ce parere aveti?
 

desideria

desideria

:) Leo, ai dreptate

28 Iul 2008, 10:11

Dragostea cuiva se pune la proba numai in momente dificile. In timpuri bune nu apreciem si nici nu ne dam seama. Daca partenera ar renunta la acea picatura de apa pentru tine, inseamna ca te iubeste suprem. (acum noi mergem la extrem si nu stiu in ce masura gasim aceasta iubire dincolo de marile ecrane).

leo

leo

LOLITALOVE

27 Iul 2008, 11:04

drept sa iti spun si eu am banii in vizor tot timpul, dar nu as pierde vremea cu o femeie oricat de bogata si inteligenta pe care sa o urmaresc si pentru care sa inchid ochii pentru indiferent ce suma. eu vad oamenii printr-o fereastra diferita: periodic ii "dezbrac" mental de toate avantajele lor: oare ar mai fi la fel daca ar fi in alta tara , singuri fara un ban in buzunar etc cum sunt cand iti explica cat te iubesc avand mainile pe cheia de contact de la o masina scumpa? ce s-ar intampla daca suntem amandoi in desert si mai avem cateva ore bune pana la urmatoarea oprire, iar in sticla mai este doar o inghititura de apa, ti-ar da-o tie sau ar folosi-o ei?
averea, inteligenta, personalitatea nu sunt scuza pentru escapade de nici un fel. in majoritatea cazurilor ei doar continua ce au luat de la parinti si nu pornesc de la 0, deci nu le poti atribui 100% avantajul.

lolitalove

lolitalove

trebuie sa va contrazic

24 Iul 2008, 13:44

am intalnit atat barati cat si femei , bogati, frumosi, carismatici, inteligenti.
chear am avut o relatia cu un astfel de barbat, cred ca nu exista femeie pe pamant care nu se poate simti atrasa de o astfel de persoana, are tot , dar cred ca acele femei care decid sa stea langa un astfel de om trebuie sa fie extrem de puternice , trebuie sa inchida ochii la multe, un astfel de om are parte de multe tentatii, e imposibil sa nu cedezi .
iar revenind la tema , consider ca nu exista diferenta intre barbat si femeie , sunt la fel de umili in respectul de sine daca decid sa fie sclavii banilor. asa cum sunt de patetici si persoanele bogate care se folosesc de bani ptr a avea lanaga ei parteneri.

desideria

desideria

Leo,

08 Iul 2008, 16:23

E posibil sa ai dreptate. Nu am cunoscut pe nimeni cu bani care sa fie si inteligent si atragator :P
Cine stie...

leo

leo

Desideria

08 Iul 2008, 15:28

oamenii aia au bani dar au personalitate 0. si cum sa ii placi altfel daca nu stiu sa te atraga cu nimic? iti spun eu ca nimeni nu sta cu un om inteligent si bogat doar pentru bani.

pisi

pisi

atat pentru femei,

08 Iul 2008, 13:22

cat si pentru barbati sunt injositoare astfel de relatii!

desideria

desideria

@ Leo

02 Iul 2008, 20:03

Just :), supravietuitori, doar ca poti supravietui in diverse moduri, mai demn sau mai josnic. Acum na, e bine sa fie un echilibru tocmai pt a nu suspecta pe celalalt ca ar fi interesat de latura financiara a relatiei, daca nu exclusiv, cel putin in proportie de peste 50%. La drept vorbind, eu nu inteleg persoanele care au putere financiara mai mare si se complac in asemenea relatii. Cred ca m-as simti deplorail sa stiu ca partenerul sta cu mine pentru bani sau alt tip de interese.

leo

leo

...

01 Iul 2008, 19:24

nu stiu ce sa zic. la cel mai sever nivel al judecatii sunt supravietuitori la fel ca si femeile care fac asta. stiu sa se acopere.
....
lasand la o parte filosofia eu sunt impotriva "aliantelor" cu persoane care difera mult ca venit de persoana in cauza. indiferent ca este diferenta pozitiva sau negativa. Consider ca trebuie sa existe echilibru intre averile celor doi.

desideria

desideria

;

01 Iul 2008, 17:49

Fetelor, sunt jalnici ... Poate ati vazut-o pe doamna aceea respectabila (la vreo 60 de ani) care are un iubit de aproximativ 30? Mie mi se pare o scena rupta dintr-un film tragi-comic. Nu se pune problema cine intr-o situatie mai injositoare... doar ca atunci cand sufletul si trupul tau e de vanzare, poti spune ca pierzi demnitatea si respectul in ochii celorlalti.

amalia_07

amalia_07

.

01 Iul 2008, 17:05

Am cunsoscut astfel de barbati si mi se par patetici.