buna!

by: elutza
sunt impreuna cu prietenul meu de 4 luni iar de ceva vreme tipa la mn.din tot felul de prostii. eu nu suport sa se tipe la mine eu fiind destul de calma. ultima data cand a tipat a fost destul de nasol,cei drept a cam fost prima noastra carta serioasa. ideea e ca din omul de care sunt indragostita parca s-ar transforma intr-un monstru si incepe sa-mi fie frica de el. i-am spus ca daca mai tipa o data la mine ne desparim.a rescunoscut ca se enerveaza cam repede ca pretext din cauza srviciului. as vreo sa-l temperez putin,sa fie mai calm,totusi nu vreu sa ne despartim pt.ca stiu sa si el tine la mn.
un sfat de la voi poate mi-ar fi de folos. merci!
 

lolitalove

lolitalove

e un razgaiat

10 Apr 2010, 13:27

crede ca totul roteste in jurul lui si toti trebuie sa ii suporte lui toanele ....nu tipa si tu la el ....ptr ca se enerveaza si mai tare si poate iese si o bataie..........soluti ...fi foarte drastica ....cand tipa pleaca ....si dai timp de calmare dupa care explicai ca tu nu suporti asa ceva si daca vrea sa discute cu tine sa vorbeasca ca o persoana civilizata nu ca un animal si daca inca nu intelege dai un sut in fund ca nu se merita toti neghiobii sa-si descarce nervii pe tine ....credema atunci v-a invata cu adevarat ca nu e un animal si e capabil sa se controleze .....mie nu mi-a placut niciodata sa-mi fie frica de partenerul meu ....tocmai de aia mi-am luat un om civilizat ca sotul meu.(care saracul la inceput a cam suportat un pic de ton din partea mea , el fiind foarte calm si eu nu , dar am inteles repede ca nu e bine ce fac si mi-am schimbat comportamentul , nu in ani ci in 2 , 3 certuri succesive , adica putin timp , ca nus cretina )

eva31

eva31

Ai nevoie de tipetele astea?

11 Nov 2009, 02:02

Pai daca nu intelege ca serviciul e seriviciu si casa e casa, discuta cu el despre problema asta si, daca se repeta, paraseste-l. Mai tarziu, de la tipete se ajunge la scandaluri, de la scandaluri la batai si asta nu e bine pentru tine. Poate ca va iubiti, dar daca nu exista si respect, dragostea moare. Succes in relatie si ai grija!

...

01 Iul 2009, 11:58

Spune-i sa-si lase serviciul la servici, si tipetele intr-o punga la usa. Sau... tipa si tu cat poti de tare la el, apoi intreaba-l cum se simte...