Cand sti ca s-a sfarsit?

by: adnana223
Cel mai prbabil e o intrebare pe care nu putini au fost cei care si-au pus-o...Si totusi cand iti dai seama ca nu se mai poate, cand sti ca orice ai face nu mai merge? Exclud de aici pacatele capitale care omoara o relatie gen: minciuna, inselatoria...
 

deedeegirl

deedeegirl

depinde

29 Aug 2008, 17:25

cateodata cei 2 o iau pe carari paralele.. nu e reteta universal valabila. trebuie in primul rand sa stii ce vrei tu. il vrei pe el si relatia voastra?

ava774

ava774

...

18 Iun 2008, 13:52

Cand incepi sa cunosti mai bine respectiva persoana si sa incepi sa-i realizezi defectele peste care nu poti trece. De obicei se intampla dupa 2-3 luni, in functie de frecventa cu care va vedeti in acest timp.

lili2007

lili2007

parere...

11 Iun 2008, 10:42

Cand incepi sa te plictisesti langa persoana respectiva, daca te contrazice tot timpul, nu mai gasiti nimic comun care sa va faca placere amandoura....nu mai exista atractie fizica....

panterootza

panterootza

m-ai pus pe ganduri cu aceasta intrebare...

29 Mai 2008, 13:02

cred k raspunsurile vor fi diferite,in functzie de gandirea,experientza de viatza a fiecaruia...eu iti dau un raspuns si vorbesc doar in numele meu.cand relatzia in care sunt implicata incepe sa ´´scartzaie´´sau sa se apropie de sfarsit,simt...poate nu sunt explicita in raspunsul meu,dar este ceva ce se petrece in interiorul meu,nu cred k pot descrie in cuvinte...de altfel,nu sunt o persoana care dramatizeaza,nu-mi place sa imi complic viatza singura.