Cand sti ca s-a sfarsit?
by: adnana223 Cel mai prbabil e o intrebare pe care nu putini au fost cei care si-au pus-o...Si totusi cand iti dai seama ca nu se mai poate, cand sti ca orice ai face nu mai merge? Exclud de aici pacatele capitale care omoara o relatie gen: minciuna, inselatoria......
Cand incepi sa cunosti mai bine respectiva persoana si sa incepi sa-i realizezi defectele peste care nu poti trece. De obicei se intampla dupa 2-3 luni, in functie de frecventa cu care va vedeti in acest timp.
parere...
Cand incepi sa te plictisesti langa persoana respectiva, daca te contrazice tot timpul, nu mai gasiti nimic comun care sa va faca placere amandoura....nu mai exista atractie fizica....
m-ai pus pe ganduri cu aceasta intrebare...
cred k raspunsurile vor fi diferite,in functzie de gandirea,experientza de viatza a fiecaruia...eu iti dau un raspuns si vorbesc doar in numele meu.cand relatzia in care sunt implicata incepe sa ´´scartzaie´´sau sa se apropie de sfarsit,simt...poate nu sunt explicita in raspunsul meu,dar este ceva ce se petrece in interiorul meu,nu cred k pot descrie in cuvinte...de altfel,nu sunt o persoana care dramatizeaza,nu-mi place sa imi complic viatza singura.
depinde
cateodata cei 2 o iau pe carari paralele.. nu e reteta universal valabila. trebuie in primul rand sa stii ce vrei tu. il vrei pe el si relatia voastra?