Ce facem cand intervine rutina?!

by: alexandraaa
Oricat de mult ne straduim sa aducem tot timpul ceva in relatia noastra, eu una... parca am epuizat toate resursele! Mi se pare ca fiecare zi decurge la fel, cand suntem impreuna stiu in orice moment ce trebuie sa urmeze...
Poate fi decat imaginatia mea? Nu vreau sa cred ca nu ne mai potrivim... vreau sa am din nou fluturi in stomac cand ma saruta! Ce sa fac?
 

elenyta

elenyta

Si eu la fel

24 Nov 2006, 11:50

Sunt in aceeasi situatie ca tine, Alexandra, am incercat si eu tot feluri de lucruri nu mai tine nimik, mai rau nu mai facem nici dragoste, decat fortea rar, si doar locuim impreuna de 1 an, mi se pare ca s-a ajuns prea repede la rutina. Nici macar nu pot discuta cu el despre asta, spune ca mi se pare mie, ca nu sunt multumita de el, dar el nu face nimik ca sa fiu multumita. Si uite asa ma gandesc ca ar fi mai bine sa ne despartim, dar mi-e foarte greu si sa-i spun si sa fac asta. Sigur el ni va accepta si va spune ca e un motiv prea mic pt despartire. Mie personal mi se pare ca relatia noastra e moarta.

addy

addy

:)

28 Sep 2006, 15:20

Incearca sa discuti cu el si sa ii propui lucruri noi. Poate ca lucrurile nu mai sunt ca la inceput, sau poate ca el asta isi doreste. Si daca da, trebuie sa afli cum stati.

alexandraaa

alexandraaa

buna idee, DAR...

28 Sep 2006, 11:39

...el sigur nu o sa se bage in jocul meu, chiar daca eu as vrea sa fie ca la inceput... El este un tip mai dificil, si prea comod ca sa incerce ceva nou. Poate parea a cliseu, dar toate experientele noi, eu le`am adus in relatia asta, pt. ca el aspteapta totul de la mine. Din punctul asta de vedere, simt ca am obosit... simt ca nu mai pot lupta singura pt. a tine relatia...
Cum si ce sa fac?! El imi spune ca e totul in ordine, ca ma iubeste la fel sau chiar mai mult decat la inceput, dar... am spus care e problema... in ultimul timp se intampla aceleasi lucruri in fiecare zi!
Pupuici si 10x pt. rasp.!

blonda

blonda

Flirteaza

26 Sep 2006, 15:57

Incepeti din nou sa flirtati, poate parea cam aiurea, dar iti va aduce din nou fluturii in stomac. Iesiti in oras si comportativa ca si cand ar fi prima oara cand iesiti impreuna. Nu discutati despre casa, curatenie, etc. Discutati pur si simpu despre voi. O sa vezi ca e fun!