Ce faci sa il pastrezi?

by: lilly_buterfly
Vorbeam cu o prietena aseara si mi-a zis ca ea ar face orice sa isi pastreze partenerul, chiar sa se umileasca, sa implore, sa cada in genunchi. ma gandeam apoi la mine si parca nu imi suna bine toate astea. Voi ce ati fi dispuse sa faceti sa va pastrati partenerul? pana unde ati "cobori"?
 

eva31

eva31

Nu as face nimic, i-as intoarce spatele

30 Mar 2011, 01:36

Se spune ca trebuie sa lasi un om sa plece si daca nu se va intoarce la tine, inseamna ca nu a fost al tau niciodata. Si barbati pentru prietena ta sunt pe toate drumurile, asteapta doar sa intalneasca si ei jumatatile lor, ca orice om.

loving2008

loving2008

Depinde..

25 Dec 2010, 23:24

Eu nu as fi dispusa sa ma umilesc decat daca e greseala mea.Si asta daca e cu suflet bun si intelege situatia.Nu as face asta indiferent cat as iubi daca e vorba de un tip prea plin de el.

kessh

kessh

nu stiu ce este cu ea

12 Oct 2010, 09:18

am o iubita de cateva luni,ne-am intalnit pe internet,ea fiind sa munceasca in italia si eu munceam in romania
am vorbit ceva vreme apoi ea a venit in tara in concediu si ne-am intalnit
ne-am placut mult si am hotarat sa ramanem impreuna.......eu sa renunt la serviciul din romania(un serviciu destul de bun)si sa vin in italia la ea sa locuim impreuna,sa-mi gasesc de lucru,sa fim k o familie.........fapt kre sa si intamplat dupa aproximativ o luna
pana aici a fost bine,de vis pot spune,toate au mers in favoare noastra
acum ,fara niciun motiv lorena mea sa skimbat radical in numai o zi
nu ma mai doreste,nu ma mai saruta(accepta sa o sarut eu)ba ar vrea,ba nu ar vrea sa fim iar ca inainte.....nu stiu si nu pot sa inteleg ce este cu ea pt k nu vorbeste,tace si ma priveste pierduta.....zice k nu este sigura ce vrea,ba zice ca nu ar mai vrea sa fim impreuna....nu stiu....
cert este ca sufar ca un caine si nu gasesc o rezolvare....ajutati-ma cumva
daca se poate sa vb cu cineva pe mess id-ul meu este sorinik83

daca nu m-ar iubi

29 Sep 2010, 22:09

nu as face nimic, l-as lasa sa plece. Nu stiu sincer daca umilindu-te ai rezolva ceva, asta nu e o dovada de dragoste fata de partener!
In fiecare zi fac cate ceva ca sa imi pastrez sotul langa mine, ii spun ca imi pasa mult de el si il iubesc cu mici atentii fara sa exagerez. daca ne certam nu fug dupa el, nu cad in genunchi sa nu plece :)) , astept cuminte sa se calmeze situatia si sa ne impacam ... dulce e impacarea ;)

tashulina

tashulina

De facut

29 Sep 2010, 12:57

faci multe, depinde de cat de tare il iubesti si il vrei inapoi.

Insa nu umilinte, caci atunci deja s-a trecut in alta dimensiune si nu mai e vb de iubire...