Ce poti face cand nu mai e comunicare

by: elenyta
Nici nu stiu daca mai pot face ceva pt relatia noastra, am incercat tot ce se poate nu mai merge nimic, eu sunt foarte plictisita vorbim foarte putin, nu accepta sa discutam despre relatia noatra, nu mai facem dragoste, nu mai existra trandete, romantism, asa zisele surprize au fost doar la inceput. Oare ce sa fie? De iubit ma iubeste asta o stiu si o simt, pe alta nu are - pot intoarce ceasul dupa el cand vine acasa. Cepoate sa fie? De ce s-a ajuns la asta si cum se poate repara.
 

melyjoana

melyjoana

Răbdare şi voinţă

06 Feb 2007, 11:04

Îi-am scris sfatul meu ,dar cum nu mă pricep încă la tehnologia asta,nu ştiu unde am trimis cele scrise.Eu am intrat pe ,,recomandă,,
Nu este neapărat nevoie să afli cum s-a ajuns aici.Uneori de la asta se porneşte pt.a se repara,aflănd cauza.Încearcă să-l laşi pe el deoparte deocamdată şi orientează-ţi atenţia asupra ta.Nu căutăm vinovaţi!Căutăm ceea ce ne-a făcut cândva fericiţi,ce ne-a atras,ce ne-a umplut de pasiune.Actualizează aceşti factori şi treci la ,,atac,,.Dacă vrei să comunicăm,scrie-mi.
Mult noroc,răbdare şi reuşită!Nu renunţa!Nu încă!

pisi

pisi

Comoditate

24 Nov 2006, 13:41

Cred ca e un tip comod,care in momentul in care obtine ce vrea se lasa pe tanjeala.
El greseste deoarece,banuiesc,considera ca si tu percepi la fel lucrurile,exact ca si el,ceea ce este total eronat din cate bag seama.
Singura careia ii pasa de relatia voastra esti TU,altfel nu ai fi scris acest mesaj,nu ne-ai cere sfatul,nu ai fi incercat sa discuti cu el pe aceasta tema.
Nu vreau sa fiu pesimista,ci doar realista in ceea ce priveste legatura voastra,dar,de la mine,relatia voastra se "vede" pe butuci.

Mai da-i o sansa si mai incearca sa discuti cu el,daca te lovesti inca odata de tacerea,indiferenta,nepasarea lui,poate ca ar bine sa te mai gandesti inca odata daca iti doresti cu adevarat sa-ti irosesti tineretea sau cativa ani din viata cu el.

Mult succes.