Concurs - Alchimia Dorintei

by: moderator
Cat de important este sexul intr-o relatie? Poate iubirea sa reziste fara sex?

Spune-ne parerea ta si poti castiga una din cele 10 carti Alchimia dorintei de Tarun Tajpal.

Mai multe detalii aici.
 

diana_b_20

diana_b_20

Foarte important!

21 Nov 2008, 13:13

In cazul in care nu ne referim la cei in varsta de peste 65, ei bine, sexul e foarte foarte foarte important! O relatie nu dureaza fara sex. Chiar daca iubesti....In plus, stim cu toti ca majoritatea problemele se rezolva in pat. E adevarat!
Sexul este un aspect al iubirii destul de important.Daca in relatie raportul sexual merge prost dar totusi iubesti sufletul partenerului, se ajunge la un fel de relatie platonica si va asigur ca incepe sa se destrame totul...
Ati putea trai o viata intreaga langa un partener care nu va satisface sexual??

elenushelena

elenushelena

concurs

20 Nov 2008, 11:00

sexul este foarte important intr'o relatie...iar iubirea nu poate rezista fara sex...da sunt de parere k o relatie este bazata pe incredere,comunicare si dragoste reciproca...insa sexul joaca un rol foarte important deoarece acest lucru tine de cunoasterea partenerului,de nevoile fizice ale fiecaruia si chiar de autocunoastere si mi se pare imposibil ca in momentul in care iubesti o persoana sa nu iti doresti sa fie a ta toata...din toate punctele de vedere.Inca un motiv destul de bun zic eu este intelegerea in momentul actului sexual...daca cei 2 parteneri nu se inteleg ar trebui sa vorbeasca si sa isi spuna fiecare ce le place si ce nu...si cum sa vezi acest lucru daca nu prin sex?
un singur lucru mai am de spus....unde dragoste nu e...hai sa facem!;))

adinabottyan

adinabottyan

concurs

19 Nov 2008, 23:52

Depinde de ce relatie vorbim. Daca vorbim de familie, sexul este o forma de expresie a sentimentului de dragoste intre cei doi parteneri. Sexul nu trebuie privit ca o forma de distractie, si nu poate sa reprezinte singurul fundament al relatiei. Altfel, relatia de acest tip este sortita esecului. Sexul ca distractie duce la saturare inevitabila in relatia cu un partener.

alchimia dorintei

19 Nov 2008, 13:13

Este important dar sunt alte lucruri care primeaza. Iubirea fara sex? Nu.

selena1970

selena1970

Cat anume dureaza sexul?

19 Nov 2008, 11:56

Daca stam sa ne gandim mai bine,viata alaturi de o persoana de sex opus nu ne ofera doar sex...Din 24 de ore trebuie sa stim ca timpul rezervat sexului se limiteaza sa zicem...30-60 min/24 h...si poate nici nu facem sex in fiecare zi...Din celelalte 23 ore ramase 8 ore reprezinta somnul iar daca ne uitam bine ne-au ramas foarte multe ore pe care trebuie le petrecem impreuna...dar cum...ce vom face?Ne putem descurca? Daca doar sexul ar fi important intr-o relatie , majoritatea timpului ramas (si care este destul de mult) cum am putea oare sa ni-l petrecem in asa fel incat sa ne simtim bine ambii parteneri? Nu vreau sa spun prin asta ca sexul nu este important dar vreau sa spun ca nu este cel mai important...La baza unei relatii alaturi de sex trebuie sa existe in egala masura respect si incredere reciproca alaturi de multe altele...fara aceste elemente sexul nu poate asigura continuitatea unei relatii ci poate asigura continuitatea vietii sexuale si atat...

roxi_dawn

roxi_dawn

Concurs - Alchimia Dorintei

19 Nov 2008, 11:52

Sexul intr-o relatie de cuplu...(ar fi paradoxal fara)...este ceva de genul...cumperi o rochie pe care ti-o doresti de mult si in loc sa o porti o tii in sifonier. Acesta ar fi raspunsul pentru persoanele foarte practice. Pe de alta parte, sa traiesti alaturi de cineva pe care il iubesti fara sa il atingi, fara sa il simti, fara sa darui tot ce iti doresti sa ii dai, fara sa ii dai voie sa iti faca tot trupul sa freamete iubire, de dorinta...ar fi ca un pacat...Iubirea fara sex? Da, poate sa dainuie peste timp, sa invinga distante si sa dea peste cap orice logica...doar ca doi oameni care se iubesc nu neaparat formeaza si un cuplu....

viperinna

viperinna

concurs

19 Nov 2008, 10:36

conteaza foarte mult, dar sincer, nici eu nu pot face sex fara sa iubesc intai persoana respectiva

pasaroiuvioleta

pasaroiuvioleta

pt.concurs

19 Nov 2008, 09:53

sexul intr-o relatie dupa parerea mea este ffffffff important.atunci cind exista iubire itre 2 persoane cred eu ca exista si sex.cine zice ca exista iubire fara sex minte.ATUNCI CE ESTE IUBIRE?eu una nu pot sa fac sex fara sa iubesc o persoan in concluzie amindoua au o legatura intre el 50%iubire si 50%sex

mikkysor

mikkysor

concurs

19 Nov 2008, 09:31

80%.....poate si mai mult

ochiosu

ochiosu

raspuns

18 Nov 2008, 21:56

50% e iubire si 50% e sex

o iubire fara sex si invers , nu dureaza

red_deiutza

red_deiutza

raspuns concurs

18 Nov 2008, 13:52

Din punctul meu de vedere sexul este f. important intr-o relatie.Este ceva care iti da multe fiori, ceva care te implineste, te implica total, te face sa visezi, te apropie...este acel ceva care cuprinde totul.De altfel fara sex...nu poti da viata mai departe altor fiinte.

maria-luisa

maria-luisa

raspuns concurs - Alchimia Dorintei

18 Nov 2008, 13:09

sexul poate inalta sau poate cobori. cred sincer ca atunci cand cei doi parteneri sunt uniti pe tote cele trei nivele( mental, sufletesc si fizic) sexul este calea catre rai.este trist atunci cand sexul este practicat ca un sport, sau si mai rau, din interes. din acest punct de vedere consider ca sexul poate fi calea catre rai sau iad.La nivel fizic, sexul este legatura dintre doi parteneri.

ancasobo

ancasobo

...

18 Nov 2008, 12:54

Exista un fel de iubire si doar unul care poate supravietui fara sex:este vorba despre iubirea adevarata care-ti inunda venele si simti o daruire completa fara ca el sa te atinga.Dar sunt si persoane care confunda pasiunea cu iubirea si atunci este normala sa puna sexul pe un piedestal.Toate se cern,catre final,cand sexul nu va mai fi la fel de intens...vei pleca.Dar daca il iubesti,ramai langa el chiar daca,nu te va mai putea atinge niciodata pentru ca asta este ,de fapt, iubirea!

alinasquishy

alinasquishy

concurs

18 Nov 2008, 12:19

inca nu stiu ce e iubirea, si putin ma intereseaza in prezent. mai degraba, doresc sa'mi explorez sexualitatea, si sa fiu mai convinsa din pct asta de vedere, si anume, ca sexul e bun atunci cand il cunosti destul de bine.. iar dragostea/ iubirea/ cred ca apare in timp, cu persoana potrivita. pe cand sexul, e important oricand! nu cred ca exista o dragoste, fara sex. si daca unii traiesc sentimentul asta, nu e decat unul provizoriu, nimic nu e etern, fara sex.. e doar o alta filosofie..

adivera

adivera

alchimia dorintei

18 Nov 2008, 00:34

40 %; Da

carmen22

carmen22

Concurs

17 Nov 2008, 15:40

Nu consider sexul un lucru atat de important intr-o relatie, dupa parerea mea primordiale sunt: iubirea, alinturile, magaierile, imbratisarile. Sexul nu face decat sa-i apropie pe cei doi mai mult fizic.
Insa, intr-o casnicie, sexul este foarte important pentru ca fara sex nu ar exista fructul iubirii: copiii.

rosanita

rosanita

sarea si piperul...

17 Nov 2008, 14:01

Frumoasa tema...
Fara a considera sexul ceva primordial ...cred ca intr-o relatie perfecta sexul e foarte important...inseamna apropiere, placere oferita si primita in egala masura...sexul reprezinta materializarea iubirii din suflet...sau cel putin asa ar trebui sa fie...
O iubire poate rezista fara sex..dar nu foarte mult timp...

kermint

kermint

Cat de important este sexul intr-o relatie? Poate

17 Nov 2008, 13:59

Cred ca e destul de buna intrebarea.
Din punctul meu de vedere, intr-o relatie trebuie sa faci dragoste, nu sex. Dragostea presupune mai mult decat sex: sentimente profunde-in primul rand.
Nu cred ca iubirea poate sa existe fara actul sexual in sine. O casnicie nu se poate baza doar pe respect. Poate la inceput, dar la un moment dat amble parti simt nevoia de afectiune si atingerea fizica.