CUM AFLU DACA MA MAI IUBESTE?

by: andreea_buss
SUNT CASATORITA DE 6 ANI SI NU MAI ESTE CA LA INCEPUT.CUM AFLU DACA MA MAI IUBESTE?
 

dezideria

dezideria

nu o lua asa

25 Oct 2006, 12:15

ti-a zis el ca nu te mai iubeste,sau e totul in imaginatia ta? cateodata noi femeile suntem prea dramatice in cazurile astea
poate ar trebui sa analizezi umpic situatia...chiar nu poate sa fie totul la fel ca in primele 2-3 luni...acum va cunoasteti mjult mai bine toate calitatile si defectele .cauta problema si rezolvo.poate munciti prea mult si nu mai aveti timp de voi si cand aveti sunteti prea obositi.luati-va 2-3 zile de concediu doar pt voi doi ,rasfatal si invata-l sa te rasfete,spune-i te iubesc si ca ti-e dor de dragostea voastra.daca te iubeste te va intelege.

adyt29

adyt29

simte

20 Sep 2006, 14:16

Cred că nu poţi AFLA dacă te iubeşti însă o poţi SIMTI . Dacă tu ai început să ai îndoieli asupra acestui aspect înseamnă ca este o problemă pe undeva.Dacă nu-ţi mai arată iubirea lui ca la început pot fi mai mulţi factori care îl determină să nu o mai facă cum o făcea la început. Aceşti factori pot fi alimentaţi de grijile cotidiene, programul prea încărcat,copii( dacă este cazul) iar în cel mai nefericit caz...existenta altei persoane.

addy

addy

:)

19 Sep 2006, 11:46

Trebuie in primul rand sa simti daca te iubeste sau nu. Partea cu aflatul nu functioneaza daca tu nu ai sentimentul de iubire al celuilalt catre tine. In 6 ani se pot schimba multe. Poate chiar voi v-ati schimbat fara sa va dati seama. Gandeste-te ce faceai la inceput, lucruri marunte, si vezi daca in ultimul timp ai facut unul din acele lucruri.

greenella

greenella

solutii

07 Sep 2006, 22:09

pune-l sa faca ce iti facea la inceput de ex mancare sau iesiri la iarba verde, la cumparaturi, uitati-va la poze impreuna sau aminteste-ti "intamplator" ce bine a fost si ce mult te-ai bucurat cand.... si ce fericita ai fost. Sau spune-i ca la fiecare sf de saptamana sau cand aveti amandoi o zi libera, sa faceti cu randul, si sa va faceti o surpriza, adica propuneti un program pt ziua respectiva sau seara respectiva (dar este f important sa si respectati ce ati stabilit) : incercati un restaurant nou sau mergeti la zoo sauce ati facut la inceput eu stiu.... atentii, masaje romantice dar nu pe tel, ci pe biletele. Nu cred ca ai cum sa iti dai seama sigur daca te mai iubeste, dar macar poti sa iti amintesti si sa ii amintesti ce mult v-ati iubit odata.