Cum eviti monotonia intr-o relatie?

by: andreea_patrascu
Ce masuri iei pentru a evita apritia monotoniei intr-o relatie si pentru a implementa o atmosfera armonioasa?
 

carmensitta

carmensitta

asa e

06 Aug 2008, 01:05

Nu putem fugii de monotonie, se instaleaza cu siguranta in orice relatie de lunga durata, asta este trebuie sa ne obisnuim cu ea.

lolitalove

lolitalove

resemnarea :)

22 Mai 2008, 17:43

pasiunea orice ai face dispare , puate sa reapara din cand in cand , dar nu dureaza , pleaca iar :) , faci joculete erotice chestii balamale , dar si de alea la un moment dat te saturi :), eu cred ca trebuie sa ne aceptam partenerul 100% , sa incerci sa fi cat mai obtimista si sa te bucuri de noutatiile care vi-le ofera viata, MONOTONIA e inevitabia , dar e fuarte placut cand o traiesti alaturi de o persuana draga :)

pisi

pisi

AMANDOI sunt responsabili

01 Apr 2008, 14:34

Ca o relatie sa functioneze la parametri optimi e nevoie de DOUA persoane, nu doar de una singura, de aceea consider ca si valvataia pasiunii trebuie intretinuta de ambii, si de femeie, si de barbat.

Si o femeie se poate f bine plictisi de un barbat anost si fara idei in pat sau care e prea grabit sau neatent la nevoile ei.
Deci, atentie barbati si la nevoile partenerelor voastre, daca nu vreti ca ea sa-si caute implinirea sexuala prin alte paturi!

m_marian

m_marian

E responsabilitatea ei

26 Feb 2008, 18:09

Femeia reprezinta senzualitatea, misterul, e de competenta ei sa aduca armonia intr-o relatie, dar si barbatul ar trebui sa colaboreze.

ihatepink

ihatepink

Pasiune

26 Feb 2008, 18:06

Fii cat mai pasionala.. daca vezi ca el nu face nimic pentru a armoniza relatia fii tu cea care incearca sa dezvolte si sa consolideze relatia, pentru ca monotonia e un factor ce influenteaza negativ relatia...