cum sa fac sa-i impac pe toti?

by: adrianess
sunt o fire foarte sensibila si ma implic sufleteste in tot ceea ce fac...acum un an am cunoscut un baiat...era un prieten de nadejde..puteam conta pe el oricand...acum 4 luni am ajuns sa formam un cuplu..eu il iubesc(cum am spus ma implic repede) si el la randul lui ma iubeste.este mai posesiv,adevarat, dar stiu de ce...de cand sunt cu el acasa am numai certuri cu mama(care pana acuma era prietena mea cea mai buna)spune ca nu e de mine si ca el nu ma iubeste.el la randul lui de multe ori a vrut sa puna capat relatie pt ca eu sa nu ma mai cert cu ai mei da nu am putut pune punct nici unul dintre noi.acasa ma cert cu ai mei din cauza lui..cu el cateodata ma cert din cauza parintilor..nu vreau sa renunt la el(dar nu pot sa trau cu el ca abea am 18 ani si is cls 12).dar si aia stiu ca parintii vor ramane mereu langa mine,el probabil nu.cu el am ajuns la un acord in legatura cu intalnirile si relatia nostra...dar cu parintii nu pot ajunge nicaieri..o tin intr-una cu ideile lor si nu asculta pe celalalt. cum sa fac sa-i impac pe toti, sa fie bine si sa fim toti fericiti? :(((
 

pisi

pisi

Personalitate de sine statatoare

06 Iun 2007, 22:56

Cand iti vei putea cristaliza personalitatea,daca parintii tot hotarasca pt tine,atunci cand parintii nu vor mai fi in viata ca sa aleaga pentru tine?
As asculta parerea parintilor,dar nu i-as lasa sa decida ei pentru mine,in fond,e viata mea,cred ca fiecare isi doreste sa fie responsabil pe propria viata,cu bune si cu rele,ca d-aia suntem oameni.

pisi

pisi

A lua viata in piept

06 Iun 2007, 22:55

Parintii n-ar trebui sa intervina in relatiile copiilor sau sa aleaga pentru ei.
Odata si odata,copiii tot trebuie sa rupa oarecum cordonul ce-i leaga de parinti si sa-si ia propria viata in maini,ei trebuie sa decida singurei cu cine vor sa fie impreuna,ce sa studieze,in ce domeniu sa lucreze,cu ce sa se imbrace etc.

dana84

dana84

vorbeste direct

01 Iun 2007, 15:23

parintii vor binele copilului, mi-am dat seama un pic cam tarziu. atunci cand ma certam cu parintii mei n-as fi crezut nici in ruptul capului, dar acum vad ca tot ce mi-au zis a fost adevarat.

asa ca incearca sa ii intelege, vb cu mama ta de ce nu ii place prietenul tau. poate chiar are un motiv bun.

anisoara_zifceac

anisoara_zifceac

sfat

29 Oct 2006, 16:06

Avind in vedere ca ai 18 ani mi se pare normal sa ai un prieten, dar acest lucru nu trebuie sa-ti afecteze rezultatele scolare avind in vedere ca acum practic ti se decide viitorul si alegerea sta in puterea ta. Mama ta iti vrea doar binele si probabil ca ii este teama ca aceasta relatie te va implica mai mult decit invatatura. Incearca sa le faci pe amindoua si probabil ca relatia cu mama ta va fi mai buna , si eventual sa incerci sa-i explici acest lucru. Apropo: citi ani are prietenul tau si cu ce se ocupa???