Cum trebuie sa fie un barbat intr-o relatie???

by: mariusey
Hi numele meu e Mario si as dori sa stiu cum e barbatul perfect intr-o relatie...relatia mea cu partenera a fost super faina pana acum cateva luni cand a inceput sa dea semne de oboseala din cauza ei ...eu tot timpul am fost super dulce dar nu m-am ales decat cu un gust amar in suflet...inca nu stiu raspunsul!
 

nycgirl

nycgirl

nu exista retete

13 Mai 2005, 17:17

insa poti observa singur felul in care evolueaza relatia ta, daca te detasezi un pic de ceea ce simti tu, si o privesti "din afara"...Poti vedea mai multe decat daca te concentrezi doar asupra ta.
Cum trebuie sa fie un barbat?? Daca ti-as spune ca nici macar jumatate dintre femei nu stiu raspunsul la aceasta intrebare
asa cum tu, daca ai fi intrebat "cum trebuie sa fie o femeie intr-o relatie?" ai spune o gramada de banalitati pe care le-ai auzit pe la altii...Depinde de femeie, depinde de relatie...

micapub

micapub

mie mi se pare normal...

09 Mar 2005, 14:16

Mario, in general in relatii oamenii iubesc dar nu amandoi cu aceeasi masura... Ori iubeste femeia, si barbatul face ce vrea, ori invers. Unul dintre ei e mai indiferent, e drept, nu de la bun inceput. Barbat perfect nu exista. Doar femeie sa te inteleaga. De obicei e foarte greu de gasit asa ceva. Da' merita cautat. Si apropo, sfaturi gasite de la fete: fii putin mai indiferent... dar nu de tot. In marea majoritate a cazurilor are efect.

eliana202001

eliana202001

RE: Cum trebuie sa fie un barbat intr-o relatie???

18 Feb 2005, 17:26

Cred ca indiferent de tipul de femeie..barbatul intr o relatie ar trebui sa isi dea silinta sa o ""cunoasca"" sa comunice cu ea mereu chestii legate de relatia lor.A ti fi uimiti cate se pot observa chiar din banalitati.Daca nu stii ce o nemultumeste si care e motivul pentru care relatia voastra""scartaie""inseamna ca nu o cunosti..nu e de ajuns sa-ti petreci timpul in preajma ei.Mai trebuie sa si fii atent la reactiile si la comportamenul ei.Numai asa poti ajunge sa cunosti o persoana.Si crede -ma ...femeile vor atentie..si barbatii care vor sa-si cunosca cat mai profund iubita trebuie sa i -o acorde.

RE: Cum trebuie sa fie un barbat intr-o relatie???

18 Feb 2005, 12:01

Buna!
Pentru ca doua persoane sa se potriveasca trebuie sa iubeasca impreuna aceleasi lucruri si sa se respecte reciproc!Daca nu exista aceste lucruri, atractia si dragostea dispar! Daca nu sunteti asemanatori 51%, nu are rost sa te chinui singur sa fii perfect! Iar apoi depinde si de ce caracter are prietena ta!Pentru ca nu toate femeile prefera un anumit tip de barbat!Eu pot sa-ti spun ce-mi doresc de la un barbat, dar poate nu ma potrivesc cu prietena ta...
Tu stii mai bine cum este relatia ta, asa ca ai mare grija!!!

serenissima

serenissima

RE: Cum trebuie sa fie un barbat intr-o relatie???

18 Feb 2005, 11:46

Buna Mario,
Da ceva mai multe relatii pentru ca, mare lucru nu se intelege din relatia ta si, sincer nu stiu ce sfaturi ti-am putea da.