De la sine

by: redbaloon
O relatie se pastreaza de la sine, iar cand observi ca lucrurile merg din ce in ce mai prost, e mai bine sa renunti, pentru ca oricum mai tarziu se va destrama, sau te implici in a o salva?
 

adnana223

adnana223

Buna intrebarea ta...

28 Mai 2008, 19:39

Pai sa vedem...vrand nevrand ma aflu in aceasta situatie, sa renunt?...mdea usor de zis, practica insa ma omoara,...a naibii monotonie care si-a intins mreajele asupra noastra...si totusi revenind la realitate daca unul da si celalalt doar asetapta, unde se ajunge :)? Sa o salvez? hmmm... aici trebuie analizat amanuntit, cantarit ca la piata...pacat totusi ca aflandu-ma in situatia asta nu pot judeca limpede fara sa ma implic, as fi raspuns mult mai usor daca as privi din exterior tema deschisa de tine :)

panterootza

panterootza

de acord cu Pisi...

29 Mar 2008, 13:20

dar depinde si de factorii care influenteaza negativ relatia...de ex,,,daca ar fi vorba de o a3a persoana implicata(in cazul in care m-a inselat),nu as mai incerca sa repar nimic...iar daca ar fi vorba de un anturaj care mi se pare k nu ´´ne avantajeaza´´,l-as pune sa faca o alegere...sunt multe situatzii si multe motive din cauza carora o relatie se dezechilibreaza...

pisi

pisi

incerc

27 Mar 2008, 14:08

sa salvez ceea ce este de salvat si daca nici atunci nu merge, renunt.

mai bine sa incerc decat sa regret ca n-am incercat.