Ea dicteaza, el executa

by: lilly_buterfly
Am un cuplu de prieteni care pentru mine ramane un paradox. Tipa nu debordeaza de intelepciune, in schimb este genul de femeie care se bosumfla din orice si nu mai vb cu orele daca nu i se face pe plac. El este inteligent, calm si f ok, doar ca ii suporta ei toate cacaturile si accepta ca ea sa decida mereu pt cuplul lor. L-am intrebat mereu pe el daca este fericit si imi raspunde ca da...insa cu jumate de gura. Cum sa il fac sa inteleaga ca poate gasi o fata care sa il aprecieze cu adevarat?
 

eva31

eva31

Ii e frica de ea

30 Mar 2011, 01:34

Si de cum va reactiona ea daca i-ar da papucii. Cred ca in cazul asta trebuie sa fie si un grup de prieteni comuni de fata la ``marea veste`` a despartirii, altfel va iesi cu scantei.

am impresia

29 Sep 2010, 22:44

voi nu o suportati pe tipa asta, dar el cred ca o place. Nu inteleg de ce afiseaza aerul asta de de martir, ia pus cineva pistolul la tampla ca sa fie cu ea?

lilly_buterfly

lilly_buterfly

Acum doua seri

29 Sep 2010, 09:15

am aflat o veste care m-a consternat. Eram la niste prieteni si era si acest cuplu de prieteni despre care vorbesc si la un moment dat ea anunta foarte vesela "o sa avem un bebe!".

Noi ne uitam toti uimiti la amandoi, ea era vesela, el avea un zambet dulce-amar pe fata. Am prins un moent cand ea nu era in camera si l-am intrebat daca este ok cu situatia, iar raspunsul sau "tre sa fie ok, doar nu o sa ii spun acum sa faca avort..." ne-a lasat la toti un gust amar...

tashulina

tashulina

Tocmai asta e

17 Aug 2010, 09:27

problema, cand ajungi sa "te multumesti" cu ce ai nu poti fi fericit, poate cel mult sa ajungi la un grad inferior de multumire. Insa nu fericire.

alessia22

alessia22

poate

09 Iul 2010, 18:26

el se multumeste cu ce are ..