Este bine sa ii interzici sa iasa fara tine?

by: raluk
Multe prietene ale mele fac acest lucru si se lauda cu el. Nu isi lasa iubitii sa iasa fara ele in oras, nu au voie sarmanii baieti sa iasa decat cu el, in nici un caz cu baietii. Poate doar daca este vorba despre un meci si ele nu sunt microbieste, dar cele mai multe vin cu ei si pe stadion. Am auzit si multi barbati care se plang de aceasta atitudine. Voi credeti ca este o atitudine buna? Pentru ca eu traiesc cu senzatia ca poate duce intr-un singur loc: el ajunge sa se simta sufocat, sa iasa pe ascuns, sa dea vina pe ea in fata prietenilor pentru faptul ca nu mai iese cu ei. Hmmm.... Voi ce ziceti?
 

hedonista

hedonista

categoric NU!

20 Dec 2005, 13:32

intr o relatie nu e loc de imperativ...din punctul meu de vedere o relatie este alcatuita din doi oameni care se completeaza unul pe celalalt..si prin natura sa, omul s a nascut liber si tot timpul tinde spre libertatea asta, prin toate mijloacele..nu este normal sa i interzici cuiva sa faca ceva, indiferent de stadiul relatiei..toti ne dorim un partener care sa ne inteleaga, nu in gardian caruia sa i simti 24 din 24 respiratia in ceafa..si stim f bine ca tot ceea ce estge interzis este mai atragator, asa ca se pot lauda anumite fete ca prietenii lor nu ies fara ele...poate ca asa vor ele sa creada...si ce relatie mai e aia?cred ca una f scurta..

20 Dec 2005, 12:15

Asta e control, monopol, spune-i cum vrei, dar numai "bine" nu se potriveste. Vrei sa scapi de actualul tau partener? Incearca asta...

xelarent

xelarent

interdictiile...

16 Dec 2005, 17:27

...impuse asupra partenerului il indeparteaza incet dar sigur de tine.Sa-l sufoci cu prezenta ta nu este o solutie prea inspirata.Poate ca vor accepta situatia pentru o perioada scurta de timp, insa vor cauta sa evadeze dintr-o relatie dominatoare.

annie

annie

independenta e importanta

14 Dec 2005, 16:16

La fel si timpul petrecut impreuna... preferabil ar fi sa fie quality time...

georgescumag

georgescumag

Independenta separat

14 Dec 2005, 15:19

Fiecare poate avea parte de independenta si separat. Important intr-o relatie este sa te bucuri de timp impreuna

andutza_5

andutza_5

Nu e bine sa il sufoci!

13 Dec 2005, 21:12

Cum sa nu lasi partenerul in elementul lui...Dupa parerea mea cu cat il ti mai "din scurt" cu atat mai rpd il indepartezi de tine.Bine,bine nici chiar sa plece si sa uite sa iti mai spuna sau sa nu stii nimic de el.Tre sa avem fiecare independenta noastra si prin asta intelegand sa tinem cont si de cel\cea de alaturi.