Ajutati o pisica gestanta

by: naicu_cristina
Am gasit in fata blocului o pisica gestanta. Este foarte frumoasa, alb cu gri-tigrat, are niste ochi verzi imensi si toarce foarte mult. Cred ca mai are foarte putin pana cand va fata, fiindca are o burta imensa si se misca foarte greu.
Intotdeauna am fost copilul-problema al familiei, care umplea apartamentul cu catei si pisici adunati de pe strazi. Si acum, la 26 de ani, din acelasi motiv, sunt intr-un vesnic confict cu mama (in casa careia locuiesc). Stam la bloc si mai avem 1 pisica si 5 caini….. De aceea, va rog din suflet sa ma ajutati sa ii gasesc atat pisicutei gasite, cat si puilor ce se vor naste, o familie adoptiva temporara (sau permanenta).
Nu am putut rezista sa o las pe strada si sa plec mai departe, m-am gandit cu groaza ca, in ciuda vremii inselatoare de afara, iarna este foarte aproape…………
Va rog, ajutati-o!
Cristina Naicu, Bucuresti
0745.378.333
naicu_cristina@yahoo.com

http://img100.imageshack.us/img100/8753/pisigestantjj1.jpg
 

naicu_cristina

naicu_cristina

s-a rezolvat!

26 Oct 2006, 22:50

Pisicuta a fost adoptata in seara asta de o tanara si sufletista actrita, a carei mama este total indragostita de pisici, le aduna de pe strada si le gaseste camine iubitoare. Astfel, i se va da acum sansa de a-si aduce pe lume puisorii intr-o casa in care vor avea tot confortul, iar puilor mici sansa de a fi ulterior adoptati de oameni care sa-i iubeasca cu adevarat! Asa ca, peste o luna si ceva …… veti mai auzi de noi! Multumiri sincere tuturor celor care au incercat sa ne ajute!