Am si eu o broscuta de uscat...dar nu prea ma pricep ce sa-i dau sa manance....

by: celya_f40
Ce am inteles de pe un site, e ca nu e bine sa manance frunze de varza........altceva mai stiti? salata, da.....felii de mar, da....frunze de rapita...parca abia acum a inceput sa manance, in iarna broscutele hiberneaza?
 

qloty

qloty

re

21 Mai 2007, 15:25

user name este floafa

saitan

saitan

:(

21 Mai 2007, 13:55

imi pare rau, nu stiu ce ai patit. :( ai reusit sa te inregistrezi ? daca da , ce user name ai folosit ? poate te pot ajuta totusi cumva :)
astept raspuns
PS : iti multumesc ca vrei sa fii alaturi de noi, iubitorii de animale.

qloty

qloty

saitan

21 Mai 2007, 11:48

imi pare rau, am incercat in zadar sa ma loghez pe site-ul recomandat de tine. Desi am urmat toti pasii nu imi permite sa particip la discutii. Are o interfata incredibil de greoaie si de incilcita

qloty

qloty

saitan

18 Mai 2007, 14:21

multumesc ptr sugestie. Intretimp gugustiucul meu si-a revenit cu un tratament adecvat.

saitan

saitan

sugestie

14 Mai 2007, 13:52

Forumul iubitorilor si detinatorilor de animale : www.salvatianimalele.srv.ro

te asteptam aici, chiar daca ai un animalutz, daca iti doresti unul,daca vrei sa salvezi un animal sau daca pur si simplu vrei sa aflii cat mai multe despre animalutze ( medical, legislatie, fapte crude ).

qloty

qloty

animalutze

04 Mai 2007, 14:47

imi pare rau, nu stiu nimic despre broscutze. Eu am un gugustiuc pe care l-am cules asta vara cu o aripa rupta de pe strada. S-a vindecat acum dar nu mai poate zbura. Din pacate, de citeva zile s-a imbolnavit. Zice-se ca e infectie intestinala ( defeca verde si apos si e atit de slabit incit nici nu se prea poate tine pe picioare) Veterinari priceputi la pasari sint foarte rari si nici eu nu stiu prea bine cum as putea sa il ajut. V-ati mai ciocnit de astfel de probleme cu o pasare? Ma puteti ajuta cu un sfat? Mi-ar fi foarte de folos.