Beagle

by: ancap68
Am o fetita Beagle de aproape 3 ani, frumoasa si rasfatata. Beagle-ii sunt caini simpatici, afectuosi , foarte sociabili, curajosi si inteligenti, dar si incapatanati, cu personalitate. Sunt caini de vanatoare, au spirit de haita si, din aceasta cauza nu le place deloc sa ramana singuri. Unii spun ca nu sunt caini de companie, fetita noastra insa se comporta, ce-i drept dupa un an jumatate exemplar.
Invit posesorii de Beagle sa ne impartasesaca din experienta...
 

myru_elle

myru_elle

beagle, foarte draguti dar cu o problema mare...

11 Aug 2008, 03:08

am si eu o catelusa, daca mai pot sa-i zic asa ca are 8 ani dar se tine foarte bine :)). e desteapta si imi ridica moralul cand am nevoie dar de fiecare data cand ramane singura ori in casa ori in curte face dezastru, si dupa ce o cert se "supara", se ascunde si cand iese nici nu se uita la mine :)) e foarte orgoliasa. Si inca ceva foarte important si interesant legat de catelusa mea: ea era foarte apropiata de tatal meu, care din pacate a decedat, iar apoi prietenul meu a inceput sa foloseasca acelasi parfum, si de atunci ea s-a apropiat foarte mult de el si mai ciudat e ca sentimentul e reciproc avand in vedere ca el nu prea ii dadea importanta foarte mare.

tashulina

tashulina

Inteligenti

17 Apr 2008, 13:57

Beagle-ul este un caine foarte inteligent, insa si cu o incapatanare pe masura, pe care nu il poti frustra prea usor, asa ca nu il poti determina sa te asculte decat DACA ASA VREA EL..

Persoanele care isi iau un caine din aceasta rasa ar trebui sa stie aceste lucruri inainte de a-l achizitiona.

felicia_andreescu

felicia_andreescu

.....

08 Apr 2008, 17:33

Si eu am un beagle mascul si este o minunatie de caine.:)

hedonista

hedonista

amintiri

07 Apr 2008, 16:38

am stat cu o tipa la un moment dat care primise de ziua ei un beagle..marturisesc cu regret..ca in perioada aia acel catelush dragalas mi a ros pantofii, covorul si chiar epilatorul...sunt intr adevar animale foarte energice dar nu recomand nimanui sa i tina intr un apartament!!