Caine de curte

by: emilia_me
Care caini nu sunt sensibili si nu pot sta in cotet in curte? As vrea un Sharpei, este mult prea sensibil?
 

tashulina

tashulina

@crazyloopik

08 Iul 2008, 13:45

Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine in privinta celor doua rase!

Labradorul are firul de par mult mai lung decat Sharpei-ul!!! ori incurci rasele ori nu te-ai uitata foarte atenta la labradorul tau.

Si in al doilea rand Sharpei-ul este o rasa predispusa la afectiuni cutanate, ceea ce nu pot spune despre labrador. Inchipuie-ti acum cat ar avea de suferit pielea unui astfel de caine sensibil, tinuta in permanenta afara, in praf...

crazyloopik

crazyloopik

nu ii va fi frig:)

23 Iun 2008, 16:23

Eu am un labrador in varsta de 1 an si 5 luni si il tin in curte de la varsta de 5 luni....si a prins si o iarna si nu a racit!si labradoru are blanita la fel ca un sharpei(amandoua sunt rase cu paru scurt) deci iti poti lua un sharpei linistita!

tashulina

tashulina

@Emilia_me

28 Mai 2008, 09:01

De obicei cainii de curte sunt alesi din cei ale carpr rase sunt mai rezistente la schimbari climatice, temperaturi scazute iarna, caldura sufocanta vara.

Si un alt aspect foarte important, nici un caine care este in mod normal predispus la afectiuni cutanate(ale pielii) nu va fi un caine de curte, din simplul motiv ca blana si pielea nu vor fi in permanenta curate si va dezvolta micoze.

alexia_

alexia_

buna

17 Mai 2008, 16:15

Nu stiu daca am inteles bine........tu iti doresti un caine pe care sa il cresti in curte sau in casa? Daca iti doresti sa il cresti in curte, ai ales gresit rasa.........sharpei este un caine care are par scurt si nu ar rezista la temperaturi scazute. Daca iti doresti un caine pe care sa il cresti la curte, iti recomand sa alegi o rasa cu blana semilunga sau chiar lunga, desi necesita un periaj mai des....dar nu va avea probleme de sanatate. Daca iti doresti un caine de rasa, ai grija de unde il achizitionezi!