Cainele si veterinarul

by: tashulina
Trebuie sa merg la veterinar cu catelusa mea si am o mare problema. Nu suporta cabinetele veterinare si medicii. Devine agresiva inca de cand intru acolo si mi-e groaza de momentul cand va trebui sa ii faca injectiile, caci devine o fiara. Si are si "numai" 40 de kilograme!

Ce ma sfatuiti sa fac?
 

tashulina

tashulina

Am rezolvat

16 Dec 2009, 10:00

pana la urma. Am mers cu ea in cabinet insa cand a inceput sa se zmuceasca am plecat de langa ea (si din cabinet, nu mai era nimeni cunoscut langa ea) si am chemat pe un asistent sa o tina.

A inceput sa latre dupa mine, prin botnita ( e foarte atasata de mine)si sa scanceasca. Cand am venit din nou langa ea, era cuminte ca un mielusel!!

adriana_2008

adriana_2008

veterinerul

15 Oct 2009, 19:16

Si eu am avut aceasta problema cu catelul dar de cateva ori am mers in vizita la cabinet fara sa se atinga de el medicul . Tot ce facea era sa adulmece prin cabinet cateva momente apoi plecam . Iar acum nu se mai teme deuarece nu stie cel asteapta : vizita sau consult.

tashulina

tashulina

Nu este vorba de frica

04 Sep 2009, 12:01

Ai inteles gresit, nu imi este mie frica, doar este cainele meu si il cunosc, imi este teama pt medicul veterinar. Ea are ce are cu medicul, nu cu mine.

Iar interventiile nu i le pot face eu, ca nu sunt veterinar. Eu o pot doar tine sa nu darame totul pe acolo.

Nu as vrea sa o sedez, isi revine greu apoi si este ametita 2 zile.

nu trebuie sa iti fie frica

28 Aug 2009, 17:14

Daca te simte ca iti este frica, va face si mai rau.Sa se duca cineva cu ea de care ii este frica, daca te duci tu si iti simte frica va face si mai urat. Tuturor cainilor le este frica de doctori.

tashulina

tashulina

Normal

27 Aug 2009, 13:57

ca ii voi pune botnita, asta nu se discuta. Problema apare insa cand incepe sa se zmuceasca, are o putere fantastica si te darama.

Plus ca scoate niste zgomote din botnita si are ochii rosii de te ia cu furnicaturi daca e sa te apropii de ea...