Cainii si copii

by: anapit
Buna fetelor,
sunt noua pe acest forum. As avea nevoie de cateva sfaturi din partea voastra. Sunt casatorita de o luna. recent am luat un catelus. Un bichon Maltese. Intr-un an de zile as vrea sa fac un copil. Ideea e ca toata lumea mi-a zis ca atunci cand raman insarcinata trebuie sa scap de el ca ma imbolnavesc si eu de troxoplasmoza si transmit si copilului sau se imbolnaveste el. Am citit pe internet multe dezbateri pe aceasta tema. din cate am inteles nu ar fi nicio problema. Ba chiar ar fi un avantaj in cresterea copilului.
Am zis ca niste sfaturi directe de la niste mamici m-ar ajuta.
Va multumesc!
 

andreeame

andreeame

Nu ar trebui sa fie o problema!

17 Mai 2007, 14:14

Eu nu sunt mamica, dar am crescut cu un cutzu in casa. Si mi-a fost f bine, nu m-am imbolnavit niciodata din cauza lui.
Dimpotriva, ii face bine copilului prezenta unui animalutz. Dar sa ai grija tot timpul sa fie curat catelul, sa nu stea foarte aproape de copil cat este bebe si atunci cand mai creste sa fii atenta la cum se joaca. Nici unul nu stie prea bine cand exagereaza cu joaca si s-ar putea sa se raneasca reciproc.

violeta7ro

violeta7ro

Cainii si copiii

22 Nov 2006, 15:46

Eu am deja un copil si am si caine. Dr mi-a spus ca nu e nici o problema daca am grija sa fie cainele vaccinat la timp si f bine ingrijit. Poti sa il rogi pe sotul tau sa curete castroanele in care mananca si bea cainele sau folosesti tu manusi. Asta e parerea mea.
Eu nu am avut de suferit din pricina asta (si nici copilul, bineinteles!)
Poate mai primesti raspunsuri si de la alte persoane.