Ce preferati mai mult?

by: andreea_patrascu
Sa aveti un animal de companie pe care sa il cresteti in casa sau in curte?
 

enchanted

enchanted

lol

16 Oct 2008, 17:19

prefer sa cresc un copil decat un animal in casa...
la curte e ok.. fiecare animal are rolul sau... cainele paseste.. pisica papa soriceii... dar nu as tine la bloc nici un animal...

anonim1003

anonim1003

salut!

14 Sep 2008, 11:19

Vad ca unele dintre voi ziceti ca e bine sa cresti un animal de companie in curte,altele ziceti ca in casa(apartament).
La caini,este in functie de rasa,adica sunt rase care pot trai in curte deoarece au firul de par lung,si sunt rase care,daca nu au un adapost,si aici nu ma refer la banala cusca facuta de un bunic sau cumparata de la un pet shop,pot suferi in timp de multe boli si tratamentul este cam scump pt unii,pt alti poate parea destul de ieftin.

tashulina

tashulina

Intrebare

10 Sep 2008, 12:04

Intrebarea din titlul topicului a fost legata de locul unde preferati sa va cresteti animalul de companie, nu care credeti ca ar fi cea mai buna optiune pentru el...ceea ce mi se pare destul de egoist.

zambet

zambet

:P

06 Sep 2008, 01:08

imi plac foarte mult cateii ...si nu ma deranjeaza deloc sa il tin in casa ..ai mei sunt impotriva cu asta ,tot zik ca un caine ii pt curte :-@ ....

alynutza-mycutza

alynutza-mycutza

Eu imi cresc catelusa in casa

22 Iul 2008, 21:39

e mult mai bine pt ea sa creasca in curte,dar avand in vedere k stau la bloc si nu am curte deocamdata i cresc in casa.

tashulina

tashulina

In natura

08 Iul 2008, 09:10

Un animal prin natura lui este menit sa traiasca in aer liber, nu intre 4 pereti, oricat spatiu ar fi intre acei pereti.

Are nevoie de aer curat, de spatiu unde sa alerge, de pamant si iarba pe care sa calce, indiferent ca este vorba sau nu de un animal preponderent static, cum este o pisica, un peste sau un papagal.

pui-de-tigrutz

pui-de-tigrutz

in curte le e mai bine

23 Iun 2008, 19:15

Mie mi-ar placea sa imi cresc animalele in casa pentru ca mi se par mai ingrijiti....dar lor le place mai mult afara pentru ca pot fugi si se pot juca in voie..asa ca ii cresc in curte:) si pana la urma lor le e mai bine in curte!