dresaj anyone?

by: whocares
buna. sunt noua pe aici insa forumul acesta mi se pare foarte util asa ca o sa ne mai vedem :)
fetelor, am un catel beagle de 5 luni si e atat de neastamparat!! singurul lucru ce l-am putut dresa a fost sa stea in fund si sa nu faca chiar de fiecare data in casa.
voi v-ati dresat catelusii? am inteles ca cei din rasa beagle pot fi mai incapatanati si de aceea vreau sa gasesc un centru de dresaj pana nu creste si ramane asa zulu.

catelul e acasa la ai mei in bistrita nasaud, insa caut un dresaj si in cluj, daca nu se poate in orasul meu. stiti ceva despre locuri, tipsuri, dresori si pret? daca m-ati putea ajuta ar fi suuuper ca saracutul nu prea stie ca face rau si nici eu nu stiu cum sa ii zic ca NU E VOIE.

as vrea sa stie regulile de baza, sa nu mai faca in casa, sa mearga la pas in lesa, sa vina, aport, NU E VOIE, culcat, sezi sau altele.

anyone, stiti ceva?:) multumesc
 

tashulina

tashulina

Beagle

25 Mar 2009, 10:32

La cainii din rasa Beagle cea mai proasta metoda de dresaj este cea reprezentata de pedeapsa.

Sunt foarte mandri si incapatanati si vor continua sa faca lucrurile pt care sunt certati tocmai pt a-ti arata cine este mai tare.

Metoda care da rezultate bune in schimb este cea a recolmpensei, fie cu hrana, fie cu ceva ce stii ca ii face placere, minge, joaca etc.

Incearca asa...

mihaelapred

mihaelapred

Dresaj

18 Mar 2009, 16:12

Nu este neaparat nevoie sa il dresezi ca sa nu faca in casa ... trebuie doar multe perseverenta. ca sa nu am vreo surpriza, de fiecare data cand facea prin casa o bagam cu botul acolo, si numai asa s-a dezvatat. acum are 11 ani si doar in primele 5 luni mai facea din cand in cand prin casa.