Ce e mai bun aparatul de ras, epilatorul sau ceara?

by: ciorteamadalina
Eu pana acum am incercat doar aparatul de ras si as vrea ca de acum in colo sa folosesc un epilator sau benzile de ceara, dar dupa cum am auzit s-ar putea ca epilarea cu ceara sa fie mai dureroasa, sau cu epilatorul e mai dureros. Voi de ce parere sunteti???
 

mar_cella

mar_cella

epilarea

30 Ian 2011, 20:01

si eu tot la nomasvello am fost si ma declar multumita de aceasta tehnologie.Nu e dureros si dureaza:)

roxa22

roxa22

epilarea

29 Ian 2011, 13:26

eu zic ca epilarea definitiva e cea mai buna solutie pana la urma.Eu am fost sa-mi fac tratament cu IPL la nomasvello pentru axila si sunt multumita de rezultate pana acum.Pretul a fost de 30 de euro pe sedinta iar atmosfera de acolo era una linistita nu ca in alte saloane..eu sunt patita cu astea.

carla_craciun

carla_craciun

.

05 Apr 2010, 11:06

eu zic ca ceara

anairda1975

anairda1975

aparat epilare definitiva laser

30 Ian 2010, 21:30

am achizitionat un aparat de epilare definitiva cu laser si sint foarte multumita. l-am folosit singura acasa si m-am descurcat foarte bine. de la prima sedinta au trecut 3 saptamani si se vede diferenta. aproate un sfert din parul pe care-l aveam pe picioare nu mai este. incep o alta sedinta peste inca alte 3 saptamani. aparatul este usor de folosit si sant foarte incantata de achizitie. ca si pret este foarte convenabil (a costat doar 650 ron).

raluk

raluk

Ceara :)

17 Mai 2005, 00:38

Ceara este mai buna pentru picioare, deoarece scapi mai repede, adica nu te torturezi un sfert de ora smulgand fire, ci tragi o data repede si gata!
In plus, creste apoi parul mai incet si sansele sa iti iriti firele la radacini sunt mai mici.