crema pentru pielea intarita de pe talpi

by: japonialove
Am vazut ieri, in Sensiblu, o crema de la Scholl care era pentru pielea intarita de pe talpi. La pret mi s-a parut ok (cam 36lei era), dar nu stiu cat de eficienta este. Vreau sa stiu daca a incercat cineva aceasta crema si poate sa-mi spuna si mie daca chiar se merita.
 

ginie_pp

ginie_pp

crema hidratanta

07 Dec 2016, 12:40

Nici eu nu am incercat crema mentionata de tine. Am folosit in schimb o crema-balsam foarte hidratanta de la BottegaVerde.ro. Este bazata numai pe ingrediente naturale si are un efect emolient si hranitor. Pielea mea a fost restructurata in profunzime si a capatat un aspect foarte catifelat. Chiar ti-o recomand! La pret este cam la fel ca cea mentionata de tine.

zumzica

zumzica

Occitane

01 Mar 2016, 21:23

recomand crema cu unt de shea de la Loccitane. face minuni!

iuliana86a

iuliana86a

Crema pentru picioare

18 Ian 2013, 17:54

Buna, nu am incercat crema de care imi vorbesti insa iti recomand o crema pe care eu am folosit o si care la mine a facut minuni, in sensul ca aveam impresia ca pielea mea nu isi va mai recapata niciodata elasticitatea. Crema pentru picioare cu uree am gasit o intamplator pe http://cristianlay-ofice.ro si am zis sa o incerc. Eu ti o recomand cu drag, daca doresti sa ti hidratezi pielea in profunzime. O zi frumoasa si sanatate multa!