epilarea, huge problem :-s help pls :-s

by: urlatzyka
Buna, am si eu o problema si nu mai stiu ce sa fac... Am incercat toate modalitatile si nu merge... De regula ma fac cu lama pe picioare, si pana acum un an nu am avut absolut nimic... Eh, de atunci, a inceput sa imi creasca din ce in ce mai mult par pe picioare, si sa ma irit foarte mult si sa imi apara bubite dupa ce termin toata treaba... Ok, am zis cine stie, se mai intampla, am lasat paru' sa creasca mi-au disparut bubitele, tot... eh cand m-am facut iar, au aparut la loc, si de atunci ma chinui asa, si am si cateva semne, din cauza asta nu am fost nici la strand nici nimic, sunt alba pe picioare, nu cred ca mai e cineva asa alba ca mine... Am incercat toate modalitatile, cu epilatoru' nu se ia ca am firu' prea gros si e si foarte negru, cu crema depilatoare nu se ia deloc, cu ceara se face foarte bine, doar ca problema si aici, dupa ce ma fac odata cu ceara calda (daca e rece, benzi, nu se ia deloc), imi cresc prea multe fire sub piele, foarte multe, si nu stiu ce sa mai fac... acum astept sa imi treaca bubitele, sa ma epilez cu ceara, ca nu am mai folosit de mult si sa pot sa ma duc si eu prima data la strand, cu toate ca mai am cateva semne si mi-e aiurea, dar nah...
 

mar_cella

mar_cella

epilare

30 Ian 2011, 19:54

si eu tot la nomasvello am fost si sunt multumita pana acum de rezultate:)

roxa22

roxa22

epilarea definitiva

29 Ian 2011, 13:17

la Nomasvello

roxa22

roxa22

epilarea definitiva

29 Ian 2011, 13:08

eu iti recomand sa strangi niste bani si sa mergi la salon de epilare definitiva.Eu asa am facut.Acu nu mai trebuie sa imi fac griji de parul de pe picioare.Sedinta e 30 de euro si nu este nici pe departe dureroasa asa cum am mai auzit de la altii.

urlatzyka

urlatzyka

.

11 Iun 2009, 14:33

Multumesc pt sfat!

urlatzyka

urlatzyka

epilarea, huge problem :-s help pls :-s

10 Iun 2009, 19:20

Si daca stie cineva, ceva care sa faca sa dispara semenele de tot, ele dispar odata cu timpu' da' imi apar altele mereu si tot asa, si vreau ceva care sa le faca sa dispara mai repede.