cosuri pe fese

by: piduk
am cosuri pe fese orice as face...deci ...nu gasesc solutia.am dat si cu crema de cosuri,am facut si peeling,spal zona mereu la dus,normal...dar degeaba.am numai cosulete mici rosii...aveti vreun sfat?
 

alexandradana20

alexandradana20

recomand

25 Iul 2015, 15:25

Te inteleg cum e, am avut si eu mult timp aceasta problema cu cosurile pe fese si chiar iti da bataie de cap.
Eu am ajuns pe la dermatolog si mi-a zis sa folosesc 3 produse naturale pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Am inceput sa folosesc un sapun natural, o crema antiseptica si un ulei 100% pur din arbore de ceai. Prima data cand facem dus puneam 4-6 picaturi de ulei peste sapun sa fie mai puternic. Apoi dupa dus, tot la fel si cu crema..4-6 picaturi de ulei peste crema antiseptica la fiecare utilizare. La mine au functionat le recomand. Eu le-am folosit si pentru cosurile de pe corp si am avut rezultate la fel de bune. pupici.

wonderland

wonderland

sa nu fie o reactie alergica

29 Iun 2012, 13:51

incearca sa mergi la un medic dermatolog

gabitzza20

gabitzza20

Retin-a te scapa de cosuri si cicatrici

21 Dec 2011, 20:46

Scapa de cosuri cu Retin-A.tratament foarte bun impotriva cosurilor de pe fese.Te speli cu un sapun cu ph neutru pe fese si dupa ce usuc bine pielea,aplici in strat subtire 1/2 zile timp de 2 luni daca ai cicatrici profnde ,semne,pete.Daca ai decat cosuri e de ajuns 5 saptamani.vei scapa garantat de cosuri cu retin-a,pentru intretinere te mai dai din cand in cand,e bine sa ai un tub acasa mereu.