cosuri
by: djriri Desi imi ingrijesc bine fata,de fiecare data imi apar cateva cosuri,in special pe nas.Puteti sa-mi recomandati ceva produse de fata sau o masca naturista?Eu folosesc deobicei produse Nivea si Clean and Clear dar nu prea au efect.Tratament cosuri
Pentru cosuri si iritatii iti recomand apa vie. Te speli cu ea cu ea de 3-4 ori pe zi si tenul isi va reveni. Vezi link-ul http://www.apa-vie-sanatate.com/ten-perfect-ingrijirea-tenului-ten-gras-sanatatea-ta.html
cosuri
pentru detoxifiere recomand plasturii Lifewave: www.lifewave.com/mihaela;iar cosurile si negre si cele dureroase,inestetice,le-am eliminat cu masca cu ceai verde si argila de la Oriflame,aplicata de 2 ori/saptamana.
cosuri
Corpul tau iti trimite niste mesaje.Cred ca trebuie sa fii atenta sa cauti cauza acestei probleme, sa faci o dezintoxicare a corpului.Bineinteles ca si la exterior actionezi, dar cu produse cat mai naturale.Putem vorbi mai multe pe adresa heartaffaire@yahoo.com.
acnee
Am avut probleme cu acneea o lunga perioada de timp.Un doctor dermatolog bun e cel mai in masura sa iti recomande ceva.Nu este bine sa folosesti sapun, doar eventual gelurile de curatare speciale.Sunt foarte multe creme antiacnee, dar fiecare actioneaza intr-un anumit fel.Daca te ajuta, uite 2 creme antiacnee care actinoeaza prin reglarea sebumului: keracnyl(recomandat dimineata), isotrexin (seara)
rebecca
Te sfatuiesc sa mergi la un medic dermatolog pentru ati recomanda o crema potrivita pentru tine. Eu am avut cateva cosuri in adolescenta, si mi-a fost recomandata o crema care a dat rezultate foarte bune, insa nu mai stiu cum se numea. :)
cosuri negre
stiti vreo crema pt cosurile negre?sunt foarte inestetice!
cosuri
Am avut probleme cu acneea mai grave decat tine si numai un dermatolog foarte bun m-a putut ajuta sa scap de aceasta boala.Ceea ce-ti recomand eu este sa nu te speli pe fata cu sapun,ci numai cu apa calduta. Sa folosesti produse de la Avene, Bio Derma.
DJRIRI
Si eu am folosit produse nivea si sunt destul de bune,insa acum de ceva timp mi-am luat garnier si mi-a distrus fata,de aceea voi incerca Zinerit,am auzit ca e foarte bun si chiar am vazut rezultate la o prietena care avea o acnee nu chiar usoara.Produsul il gasesti la farmacii si costa 250000.Sper ca ti-am fost de folos.bafta
cosuri pe fata
eu am folosit foarte mult timp zinerit, dar se da numai de la medic pentru ca e foarte puternic