CREMA CARE INHIBA CRESTEREA PARULUI...
by: nituandre am aflat de curand ca exista o crema Hairinhib de la herbagen, care cica folosita dupa epilare si apoi in fiecare zi incetineste cresterea parului si in timp distruge radacina acestuia...a folosit cineva asa ceva?Are efect
Am avut un salon de frumusete si o recomandam clientelor dupa epilatul cu ceara...majoritatea au venit mai rar pentru ca nu mai aveau nevoie atat de des...si parul crestea mai rar si mai subtire
www.reprezentantavoncosmetics.ro
am incercat si eu crema de la avon.
E drept, doar 1 luna, insa n-am obtinut niciun rezultat. Nu am sesizat nicio intarziere a cresterii parului. Intr-adevar, miroare si hidrateaza foarte bine, doar atat.
da
de cand o folosesc dupa fiecare epilare am picioarele mai fine si miros si foarte bine.In plus parul nu mai creste atat de des si aspru.Acum depinde si de metoda de eplilare pe care o folositi.
crema...
si ceva rezultate???
Crema
se numeste HAIRINHIB si este produsa de HERBAGEN.costa in jur de 70.000 lei.O poti gasi in farmacii sau magazine.
Crema Avon
Eu folosesc de mai bine de 6 luni o crema de la Avon, care tot asa spune ca incetineste cresterea parului (nu zice nimic de distrugerea radacinii parului din cate imi aduc eu aminte). Acum nu ma dau eu chiar in fiecare zi, mai mult cand imi aduc aminte, si asa ca nu prea pot sa spun daca chiar are efect sau nu, dar cert e ca partea de hidratare e foarte buna ;-)
crema depilatoare
cum se numeste exact crema si cat costa. pe site la naturalplant.ro nu am gasit-o. doar ceara depilatoare. cum actioneaza pana la urma crema? merita?
...
si eu am inceput sa folosesc de vreo saptamana si deocamdata astept... asa cum ziceai si tu, iti lasa pielea foarte fina... sa speram ca isi face treaba si ca nu e doar numele de ea...
da
eu folosesc aceasta crema.Acum astept sa vad si efectele.Chestia e ca ai picioarele super fine,dupa aplicare.
fals
am incercat toate cremele si niciun efect