epilare definitiva-visul oricarei femei...

by: clara21
sunt curioasa daca a incercat cineva epilare cu laser sau prin electrocoagulare/electroliza...as vrea sa stiu daca rezultatele sunt satisfacatoare si ce preturi se practica ...
 

Electroliza

11 Mai 2005, 21:04

Procedura aceasta se bazeaza pe distrugerea radacinii firului de par cu ajutorul curentului electric, la tensiune joasa. Privind partea plina a paharului, avantajul electrolizei este ca efectul ei este mai durabil decat cel al cerii epilatoare si al aparatelor de ras electrice. Pe de alta parte insa, este costisitoare si poate fi dureroasa.
Daca te hotarasti sa recurgi la aceasta metoda, este bine sa-ti alegi o cosmeticiana priceputa, pentru ca, daca nu este realizata corespunzator (de exemplu, cu instrumente nesterilizate), electroliza se poate solda cu leziuni ale pielii, in urma carora vor ramane cicatrice permanente. De aceea, inainte de a trece la actiune, informeaza-te cat mai amanuntit, intreaba tot ce te intereseaza, discuta si cu alte cliente ale salonului respectiv, care au recurs la aceasta metoda.

In general, electroliza este recomandata acelor femei al caror fir de par este foarte deschis la culoare (foarte blond), precum si celor care au fire de par putine si izolate.