Exfoliere piele

by: ihatepink
Daca in sezonul cald exfolierea pielii o faceam cam odata pe saptmana acum imi exfoliez pielea la o luna. Voi cum faceti?
 

ginie_pp

ginie_pp

Un scrub care sa-ti si hraneasca pielea in timp ce

28 Mar 2017, 12:19

Iubesc scrub urile pentru corp sau cele special create pentru picoare. Mi se pare ca sunt asa de revigorante, si simti efectiv cum ai o piele noua. Totusi, oracate marci am folosit pana acum, aveam impresia ca trebuie sa ma hidratez cu o crema foarte hranitoare, ca sa rezist dupa un scrub serios. Mi-a recomandat cineva care sta in Italia un brand si acum am devenit fan. E vorba de un scrub de la Bottega Verde, care are si ulei de argan in compozitie. Cand am aflat ca au site si in Romania, am zis ca e clar un semn sa-l incerc. Pana acum mi-am luat de la ei doar scrub ul acesta, un singur produs deci, si mi-au mai trimis ei un sapun, care mirosea dumnezeiesc. Ma tenteaza sa mai incerc si alte game de-ale lor. A mai folosit cineva produse de la ei?

sunshine84

sunshine84

exofiere

29 Iun 2012, 13:31

eu folosesc zatul de la cafea pentru exfolierea pielii, chiar recomand

ihatepink

ihatepink

...

09 Oct 2008, 17:36

Pe fata odata pe saptamana, iar pe corp cam la 2 sapt.

piccione

piccione

Exfoliere

09 Oct 2008, 08:47

Cam o data la 10 zile, in sezonul asta, depinde si de piele, cat e de uscata. Foarte bune sunt produsele pt gomaj, care contin sare de mare, amestecata cu ulei. Iti dai pe corp la dus, te clatesti bine si te tamponezi cu prosopul. Nu mai trebuie sa folosesti bodylotion dupa aceea, pielea e deja hidratata!