ateliere de design floral?

by: dinua
Buna, Are careva idee daca se fac undeva in Bucuresti cursuri de design floral? Am citit despre acest subiect pe niste siteuri din afara si mi se pare o idee minunata de perecere a timpului liber si, de ce nu in mod util!:) Multumesc
 

yourperfectdayevenimente

yourperfectdayevenimente

curs floristica

08 Iun 2017, 22:30

Buna fetelor. Puteti urma cursuri de design florar la aceasta adresa. Eu am participat, iar fetele au fost super dragute. Partea buna este ca am facut si practica pe langa informatia primita. Acum vad ca au un nou curs. Am invatat cu ele cum se fac buchetele de mireasa si tehnica manipularii frunzelor.
https://www.facebook.com/events/193...07710,\\"tour_id\\":null}"}],"has_source":true}

vnaturiste

vnaturiste

design pentru coltul tau floral

10 Nov 2011, 01:50

Va recomand www.pasaj.ro unde puteti gasi obiecte ornamentale pentru amenajarea gradinilor.

scorpion_girl

scorpion_girl

chiar

31 Mar 2011, 11:20

azi vorbeam de asa ceva cu o colega de munca si cica Floraria Olandeza organizeaza cursuri de florarie unde vei invata sa realizezi aranjamente si buchete de ocazie.

Este pe strada Ramuri Tei, la numarul 8, iar mai multe detalii se pot obtine la numarul de telefon 0723.613.073.

Sa ne spui ce ai facut!

tashulina

tashulina

cand spui

30 Mar 2011, 10:49

design floral te referi la decoratiuni florale, da?

Si da, iti trebuie multa imaginatie, spirit artistic, atentie la detalii, culori, simt al armonizarii, al proportiilor si al echilibrului.

Stiam ca School Consulting are un curs de specializare numit "Florar - decorator". Cursul cuprinde tehnicile designului floral si aplicarea acestora in cadrul diferitelor stiluri si tipuri de aranjamente pentru diverse evenimente.