Abstinenta

by: semika
in ce masura si cum ne afecteaza? aveti idee? astept pareri
 

semika

semika

hmm

26 Sep 2011, 10:53

auzisem ca ti-ar afecta dezolvtarea, ca nu e bine sa stai foarte mult timp fara sa practici, tocmai de aceea intrebasem

eva31

eva31

Depinde....

26 Sep 2011, 01:34

Depinde de abstinenta. Nici sa faci sex ca vitele nu e bine, daca nu ai o relatie care sa te faca fericita si vrei doar sa iti satisfaci nevoile fiziologice. Decat asa, mai bine abstinenta.

electronicguest

electronicguest

trebuie sa-ti traduc

07 Sep 2011, 23:17

fiindca altfel o sa cred ca faci misto de mine sau pur si simplu vrei sa fii rautacioasa.
Clar si pe romaneste, abstinenta nu produce absolut nici o modificare negativa a organismului. Sexul este cel care ne poate lua dreptul de a ne bucura de viata.

japonialove

japonialove

pai nu trebuie

22 Aug 2011, 10:15

sa generalizezi pana la violuri si alte chestii, se pare ca nu ai inteles nimic, electronicguest!!! astea nu au nicio legatura cu abstineta, ea se referea strict la ce poate afecta lipsa sexului, nu la ce duce dorinta de sex!!! invata sa faci diferenta cand citesti ceva

electronicguest

electronicguest

prostii

29 Iul 2011, 23:55

Parerile nefondate medical sunt doar alte ineptii, ca multe altele de pe acest forum. Lipsa sexului nu produce absolut nici un fel de modificare a organismului uman. In realitate e tocmai invers; chiar sexul este marele responsabil pentru multe dintre "neplacerile" ce pot fi provocate: boli venerice, contaminari cu virusi mortali, graviditate, avorturi, violuri, divorturi, prostitutie, homosexualitate, gelozie, etc... Nu e prea greu de ghicit in care parte se inclina balanta.

japonialove

japonialove

daca ai avut

25 Iul 2011, 10:14

o viata sexuala activa iar apoi ai o perioada destul de mare de abstinenta nu este deloc bine

electronicguest

electronicguest

Viata exista exact la fel si fara sex.

13 Iul 2011, 00:35

Dati-mi voie sa va contrazic. D.p.d.v. medical nu s-a demonstrat nici un fel de efect nedorit al abstinentei. Sunt polemici diverse in lumea medicala, dar concluziile exacte lipsesc cu desavarsire.
Exista categorii de oameni care fortat sau voit practica abstinenta temporara sau totala si nu se poate observa nimic diferit in comportamentul si modul lor de viata. Enumeram aici: calugari, maicute, detinuti, cercetatori stiintifici, cosmonauti, militari, persoane care au afectiuni cronice la organele genitale, care au suferit extirpari totale sau partiale a organelor genitale, persoane foarte in varsta, etc... Viata exista exact la fel si foarte normal si fara sex.

tashulina

tashulina

daca

11 Iul 2011, 12:36

ai avut o viata sexuala regulata, atunci pot aparea tulburari de natura psihologica, de la iritabilitate, nervozitate, insomnie pana la anxietate, depresie.