Am o mare problema!!!

by: iony
Eu si prietenul meu ne-am "jucat" intr-o seara...eu in tanga si el fara nimic...eu virgina!si a ejaculat instantaneu pe burtica mea...dupa max 5 min am mers la baie si m-a spalat in zona de deasupra chilotului unde ejaculase!la intoarcerea in camera mi-am schimbat lenjeria intima!sunt stresata,iar menstruatia mi-a intarziat!sa fie stresul cauza sau e posibil sa fiu insarcinata?vreau raspunssuri care sa ma ajute intr-un fel sau altul ....multumesc!
 

ham-ham

ham-ham

hy...

12 Iul 2007, 14:34

Nu mai vorbi prostii despre spermatozoizi care mor la contactul cu apa ca nu sunt vampiri.Si de trecut prin lenjerie...Mai documenteaza-te!Postul este insa cam vechi sa mai comentez in privinta masurilor de luat...

simpati_k

simpati_k

hy

24 Apr 2007, 22:44

hm.. normal nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca spematozoizii in contact cu aerul mor foarte repede mai ales sa mai treaca si prin materialul chiloteilor si sa mai ajunga si acolo unde trebuie;) asa ca stai fara griji! totusi ca sa elimini orice indoiala ia-ti un test doctor sigur e 45 de mii;) si poti sa-l faci si la 2 zile dupa ce s-a intamplat! dar normal numai la un contact sexual se intampla si.. menstruatia se regleaza dupa minim 3 ani de zile

ancutsel

ancutsel

...

24 Apr 2007, 19:08

...daca ti`a intarziat poate fi din cauza unei raceli sau a unei dereglari hormonale,infectii..poate si a stresului..lista continua...cel mai bn ar fi sa t consulte un medic oricum ,fie ca ti`a venit intre timp fie ca nu:)

ancutsel

ancutsel

nu are cum

24 Apr 2007, 18:57

Din cate stiu eu spermatozoizii la contactul cu frigul ,caldura ,lumina,apa mor.Plus ca nu au cum sa treaca prin chilot..pt ca..evident...mor:Pstai linistita..nu`i nimic..insa pt siguranta ta (daca au trecut cel putin 2 saptamani de atunci) ia`ti un test de sarcina si repeta`l sau mergi la ginecolog.