Am o problema

by: ioana111
Este posibil ca un vagin sa fie prea scurt?Si mai exact..cat de lung e un vagin?
 

gaspy

gaspy

hahaha

27 Nov 2008, 20:38

auzi? tu stii cam unde trebuie s-o atingi? nu acolo, ea nu are nevoie acolo. ea are nevoie de senzatia aia de dute-vino la intrarea in vagin. acolo sunt nervii ce produc orgasmul. poti intra tu cat de adanc vrei, e degeaba.

ladybug

ladybug

chiar m-ai facut curioasa...

25 Sep 2008, 11:26

cat de mare este el?? :D

gaspy

gaspy

right!

22 Sep 2008, 08:10

cred ca lonah ti-a raspuns suficient de bine. acum daca el nu este vre-un "mult prea dotat" totul ar trebui sa fie in ordine :)

lonah

lonah

vaginul unei femei se adapteaza la orice dimensiun

17 Sep 2008, 17:58

In medie, in stare normala, vaginul unei femei care nu a avut un copil are 7.5 cm iar la femeile care au nascut dimensiunile nu difera mult. Chiar si atunci cand este excitata vaginul unei femei se mareste doar pana la 10 cm. Asta inseamna ca practic, orice penis normal va putea umple vaginul unei femei, asta daca nu cumva este un caz exceptional. Pe de alta parte, vaginul are capacitatea de a se mari daca ceva de dimensiuni mai mari este introdus gradual. Deci chiar si un barbat superdotat va putea satisface o femeie daca o excita cum trebuie si are grija sa introduca penisul putin cate putin. Daca face acest lucru vaginul femeii se va mari cu pana la 150-200% pentru a-l acomoda.