anticonceptionale

by: deushka
Buna! Am si eu niste nelamuriri. Am 17 ani (fara 2 luni) si in urma cu ceva timp am fost la un consult ginecologic, deoarece nu aveam menstruatia regulata deloc si imi intarziase 4 luni. Tin sa spun ca nu am viata sexuala. Doctorul mi-a recomandat sa iau Dessorelle timp de 6 luni. Tocmai am terminat cea de-a 5-a folie. Luna trecuta mie mi-a venit cam cu 2 zile inainte sa termin folia si deci cu 2 zile mai devreme, deci nu in saptamana de pauza. Iar luna aceasta ar fi trebuit sa imi vina tot cam la fel. Dar nu mi-a venit... Este musai sa-mi vina in saptamana de pauza,dat fiind ca mie trebui sa imi vina putin mai devreme?? Sincer nu prea ma pricep la probleme dintr-astea, si tocmai de asta va cer parerea. Am cautat si pe net, insa acolo se vorbea mai mult de modul de administrare, efecte adverse, dar nimic concert legat de problema mea. Va multumesc anticipat !!!
 

gaspy

gaspy

...

22 Aug 2008, 13:53

de obicei dureaza ceva timp pana organismul se regleaza. mai ales in adolescenta. chiar si atunci cand ai o menstruatie regulata nu e obligatoriu sa iti vina in fiecare luna in aceeasi zi. important e sa vina :)

erikka

erikka

Nu te ingrijora...:)

19 Aug 2008, 19:00

Este important sa vina....si daca spui ca era neregulat pana acum,abia se obisnuieste organismul cu pastilele.Nu e obligatoriu sa vina excat dupa ce ai terminat folia.Mie mi s-a intamplat sa vina cu 1 zi inainte de se termina saptamana de pauza.:) asa ca stai calma!!