Aventuri de o noapte

by: pisi
Ce parere aveti de ele ? Va place sa va lasati prinsi de moment ?
Sau preferati sa nu cedati din prima seara ?
Ce este atat de deosebit cand aveti un one-night -stand ?
 

pisi

pisi

Andra, am prietene

04 Apr 2006, 21:33

care au avut aventuri de o noapte si la cateva zile erau superincantate de isprava lor, apoi au inceput regretele vazand ca indivizii nu le mai suna sau le ocolesc !
Pe mine aventurile nu ma atrag, ce-i drept nici n-am avut vreuna, din cauza ca nu ma atrag , imi place mult prea mult sa flirtez , ca sa ma arunc cu capul inainte intr-o aventura sexuala ! Imi place joaca asta "de-a soarecele si pisica ", ma amuza si ma incita ; e drept ca uneori am murit de curiozitate sa aflu cum saruta individul cu care flirtam, dar m-am abtinut !:))
Stiu ca sunt o persoana pasionala in intimitate si prefer sa ma daruiesc doar unui barbat la care tin , de aceea ocolesc aventurile, acesta e de fapt un motiv in plus ! Nu cred ca m-as simti in largul meu sa ma dezbrac in fata unui necunoscut , s-o facem iepureste etc !
Personal nu ma atrag onenightstands, dar nici nu-i condamn pe cei care au aventuri sexuale, poate ca ei sunt dezinhibati si stiu sa traiasca viata la maxim, dar eu nu sunt asa, ci ma dezghet pe parcurs ! :))
Cam atat !
P.S. Imi place faza aia de la inceputul oricarei relatii , cand stau si astept sa-l cunosc mai bine, si el e topit dupa mine, eu dupa el, cand ard de nerabdare sa ma vad cu el, cand ma ia in brate si simt ca ma doreste , cand moare dupa un sarut de al meu , sa-l privesc in ochi si sa-i zambesc etc, toate aceste lucruri imi plac la nebunie , si nu cred ca atunci cand ai o aventura le mai poti trai cu respectivul , parerea mea ! :)

pinky

pinky

:)

04 Apr 2006, 16:23

eu fiind foarte pasionala de felul meu m-am lasat de multe ori prinsa in astfel de one-night-stands... ce mi se pare mie foarte incitant este faptul ca nu stii nimic despre persoana respectiva, mai nimic, nu prea exista riscul sa te implici si poti sa te lasi purtat de ... val... fara sa te gandesti la prea multe... dar tu ce parere ai?

erika

erika

eu zic pas

27 Mar 2006, 23:15

Sunt o persoana rationala (de obicei :P ), am avut si momente de slabiciune ce-i drept, dar in principiu nu sunt de acord cu aventurile, fie ca sunt de o noapte, de doua nopti, de o saptamana. Desi...never say never :)